< Tilbage

Medlemsmøde i Region 216-10-2018 - 17:25

Se her, spændende medlemsmøde

Hvordan skal vi fodre vores heste til vinter???

Dansk Varmblod Region 2 inviterer til medlemsmøde og foredrag d. 24/10 kl. 19 i Herlufmagle Hallen.

Temaet er om den “brand varme sommer” og hvordan skal vi fodre vores heste til vinter. Oven på den varmeste og måske også den tørreste sommer i Danmark, er vinterfoder til vores heste blevet et stort problem for mange hesteejere.??

Udbyttet af årets høst er så lavt, at der er meldt udsolgt fra de fleste foderproducenter, eller priserne er så høje, at man skulle tro, at det er guldbarrer, som vi køber og ikke wrap- baller. Hvordan skal vi som avlere og hesteejere komme gennem vinteren, uden at gå på kompromis med korrekt fodring og trivsel for vores dyr.

For at gøre os allesammen klogere på dette spørgsmål, har vi inviteret dyrlæge og foder- specialist Nanna Lütherson til at komme. 
Nanna har udgivet flere bøger og artikler om fodring af heste og vil denne aften forklare, hvordan vi bedst klarer vinterfodringsopgaven, samt hvilke alternativer der findes i forhold til mere traditionelle foderprodukter.

Aftenen er samtidig medlemsmøde for Region 2, så her har medlemmerne mulighed for at stille spørgsmål til regionens formand, samt høre hvad året har budt på i regionen.

Tænk over hvordan i som medlemmer synes at sadelkåring og eksteriør kåring skal afvikles næste år??

Foredraget er gratis for medlemmer af Dansk Varmblod. Pris for ikke medlemmer 100,-
Regionen er vært for kaffe og kage.

Tilmelding til kurser@dvreg2.dk, betaling ved døren med mobilepay eller kontant

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem
Tilmeld vores nyhedsbrev