< Tilbage

56 års avlsarbejde sluttede med en sølvmedalje06-08-2020 - 17:08

10 veloplagte hopper deltog i dag ved afslutningen på Dansk Varmblods stationsafprøvning i Frederiksværk. To medaljer blev uddelt, blandt andet til dagens hoppe, Østersøens Zackima, som for avler Bent Povlsen var afslutningen på 56 års avlarbejde

I dag afsluttede 10 dressurbetonede hopper deres prøveforløb ved stationsafprøvningen på Fredriksværk Ridecenter under ledelse af berider Karin Nissen, mens to hopper deltog ved en 1-dags afprøvning. 

 

Dommerne Laura Juul og Johnny Sørensen blev sammen med dommeraspirant Rebecca Larsen, præsenteret for et hold af flot klargjorte hopper, hvor alle bestod rideprøven. Holdet bestod af ni 3-års hopper og en enkelt hoppe på fire år.

 

Fløjhoppen blev i dag Østersøens Zackima e. Blue Hors Zack/Blue Hors Hotline, som blev kåret i RDH og blandt andet blev belønnet med 8,5 for både trav og kapacitet. Det udløste titlen som fløjhoppe og samtidig en opdrættermedalje i sølv. Hoppen er avlet af Bent Povlsen i Østermarie og nu ejet af PHK Dressage på Amager. Bent har i over 40 år fungeret som en initiativrig formand for Dansk Varmblods region på Borholm, hvor han på mange områder har været forgangsmand for udviklingen af avlen på øen. Efter at have avlet DV-heste i 56 år, har Bent nu lagt avlen på hylden og Zackima var derfor hans sidste afkom.

 

Oprangeret som nummer to og belønnet med en opdrættermedalje i bronze, blev Trøstruplunds Olympia e. Blue Hors Don Olymbrio/Soreldo, avlet af Jette Clausen og nu ejet af Thorbjørn Bosse Olander i Allerød. Hoppen fik af dommerne 8,5 i alle tre gangarter samt i kapacitet.

 

Se kataloget HER.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem