< Tilbage

Føl med fremragende bevægelser på auktion (video)12-08-2020 - 13:41

Dansk Varmblods online følauktion, der afvikles i samarbejde med Blue Hors, udbyder en kollektion af både spring- og dressurføl af særdeles høj kvalitet. I denne præsentation byder vi på tre lækre hingsteføl til fremtidens dressurbaner

19 super interessante føl er udvalgt til den kommende streaming-auktion afholdt af Dansk Varmblod, i samarbejde med Blue Hors. Man kan byde på føllene fra i morgen torsdag kl. 17.00, og søndag den 16. kl. 15.00 kommer føllene under hammeren ved auktionen, som streames direkte fra hallen hos Blue Hors.

 

Charmerende føl med bevægelser i top
Hingsteføllet Præstegårdens For Niro e. For Romance I/De Niro (opdr. Benny Rheimer) har masser af charme og hans bevægelser og type er helt i top. Blodkombinationen fornægter sig ikke. Faren For Romance I vandt som både 5- og 6-års kvalifikationen i Bundeschampionatet. Lige hesten med den svenske landsholdsrytter Theresa Nilshagen debuterede i Grand Prix i 2019. Han er far til mere end 35 kårede sønner og 20 statspræmierede hopper. 

 

Morfaren De Niro var allerede som 8-årig succesfuld i Grand Prix og har blandt andet vundet Hamburger Dressur-Derby. De Niro var i 2019 i top-4 på WBFSH-ranglisten for de mest betydningsfulde dressurhingste. 

 

Se føllet i videoen nedenfor.

 

Meget smidig og helt ubesværet
Sådan bevæger det næste hingsteføl sig, nemlig føllet Floyd e. Fürstenball/Goldfinger (opdr. Hanne Hertzberg, Lena og Ulrik Kristensen). Morgen Sunshine Story er trukket på den eminente guldmedaljehoppe Stigma, som tre gange har været årets hoppe i DV, både som føl, som 2-års og igen som 3-års. 

 

Føllet selv bevæger sig med en ekstrem smidighed og op-ad-bakke tendens, ligesom han har en dejlig takt og løsgjorthed i hele kroppen. 

 

Se føllet i videoen nedenfor. 

 

Power der lover godt for fremtiden
Hingsteføllet SS Kings Quality e. Blue Hors Kingston/Quaterback (opdr. Emmelie Staal Seehagen) har meget power i sit bevægelsesforløb, og det tegner godt for en fremtid på verdens dressurbaner. 

 

Føllet mor er mor til flere præmierede afkom og halvsøster til den avlsgodkendte DV-hingst Freedom. Mormorgen er desuden mor til flere topdressurheste, som blandt andet går Grand Prix.

 

Se det fine føl i videoen nedenfor. 

 

Se hele kollektionen her. 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem