< Tilbage

Bedårende Franklin-døtre på følauktion31-08-2020 - 16:58

Blandt 15 fremragende dressurføl, der kommer under hammeren ved følauktionen Nordic International Sales på lørdag den 5. september, ser vi her nærmere på et par skønne hoppeføl efter stempelhingsten Franklin

I forbindelse med denne uges DM i dressur, der afvikles ved Equitour Denmark-stævnet i Uggerhalne, vil der lørdag den 5. september være følauktion over en kollektion af 15 kvalitetsføl på Nordic International Sales, der i år afvikles som streamingsauktion i et samarbejde med Dansk Varmblod.

 

Gørklintgårds Blackberry er et velrejst, feminint og typestærkt hoppeføl med en stor og meget rummelig travbevægelse samt en særdeles god galopbevægelse. I morstammen på dette lovende hoppeføl findes guldmedaljehoppen og Årets Hoppe i 2008, Gørklintgårds Brody, ligesom hoppestammen har givet flere S-heste i dressur og kårede hingste som bl.a. Gørklintgårds Shaolin.

 

Det yderst elegante og velfungerende hoppeføl Fay besidder en høj ædelhedsgrad takket være sin mormor, elitefuldsblodshoppen Red Rose XX, der har markeret sig gennem generationer  med ædle og elegante efterkommerne. Fay har tre ekstremt gode gangarter og fører sig frem med stor balance og virkelig god aktion. Ud af stammen kommer kårede hingste som Cassidy, Orion og den netop godkendte Olympus samt adskillige medaljehopper.

 

Auktionen åbner for online bud på torsdag den 3. september kl. 17.00. Frem til onsdag vil vi dagligt præsentere et par af de 15 fantastiske føl, og i dag kigger vi på tre iøjnefaldende hingsteføl efter den eftertragtede Vitalis og hans søn Valverde, der begge har leveret flere topauktionsføl sideløbende med deres fremragende sportspræstationer.

 

Se hele kollektionen af auktionsføl.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem