< Tilbage

Dressurhingsteføl af høj kvalitet01-09-2020 - 17:01

På lørdag den 5. september kommer 15 fremragende dressurføl under hammeren ved følauktionen Nordic International Sales, og blandt dem er der nogle rigtig interessante og lovende hingsteføl

I forbindelse med denne uges DM i dressur, der afvikles ved Equitour Denmark-stævnet i Uggerhalne, vil der lørdag den 5. september være følauktion over en kollektion af 15 kvalitetsføl på Nordic International Sales, der i år afvikles som streamingsauktion i et samarbejde med Dansk Varmblod.

 

Hingsteføllet Grøntang Dot Com e. Duke/ Tailormade Temptation er iøjnefaldende elegant og udstråler masser af attitude og oser af kvalitet og talent. Han bevæger sig kraftfuldt og smidigt. føl har alle tre. Grøntang Dot Com er efter sølvmedaljehoppen M SRDH Højgaardens Miss Magnifique, der var kvalificeret til unghestechampionatet i Herning og er helsøster til guldmedaljehoppen Højgaardens Miss Unique og bronzemedaljehoppen Højgaardens Temporina.

 

Det unge hingsteføl Gammelenggaards Super Liga e. Blue Hors Livius/ Blue Hors Don Romantic tager netop plads i superligaen af dressurhingsteføl. Trods sin unge alder bevæger han sig med overskud og smidighed i alle tre gangarter og henvender sig til den helt kræsne rytter. Gammelenggaards Super Liga er ud af en spændende hoppestamme med mange elitehoppe og stærke sportspræsationer som bl.a. mormoderens bror Akeem Foldager og Gammelenggårds Easy, som også går Grand Prix, samt det unge talent Gammelenggårds Zappa, der er kåret hingst i DV og i Sverige, og som i år er solgt til Schweiz.

 

Auktionen åbner for online bud på torsdag den 3. september kl. 17.00. 

 

Se hele kollektionen af auktionsføl.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem