< Tilbage

Fine repræsentanter af Vitalis-dynastie29-08-2020 - 18:18

På næste lørdag den 5. september kommer 15 fremragende dressurføl under hammeren ved følauktionen Nordic International Sales , og allerede fra på torsdag åbnes der for online bud. Vi præsenterer her tre hingsteføl med den populære hingst Vitalis som far eller farfar

I forbindelse med næste uges DM i dressur, der afvikles ved Equitour Denmark-stævnet i Uggerhalne, vil der lørdag den 5. september være følauktion over en kollektion af 15 kvalitetsføl på Nordic International Sales, der i år afvikles som streamingsauktion i et samarbejde med Dansk Varmblod.

 

Auktionen åbner for online bud på torsdag den 3. september kl. 17.00. Frem til onsdag vil vi dagligt præsentere et par af de 15 fantastiske føl, og i dag kigger vi på tre iøjnefaldende hingsteføl efter den eftertragtede Vitalis og hans søn Valverde, der begge har leveret flere topauktionsføl sideløbende med deres fremragende sportspræstationer.

 

Det udtryksfulde hingsteføl HP Vanderbilt e. Vitalis/ Desperados er direkte ud af elitehingsten Fürstenballs hoppestamme, og mormoderen efter Sandro Hit er helsøster til de til kårede hingste og S-heste i dressur, Sieger Hit og Silver Black, og oldemoderen, der er mor til Fürstenball, ligger bag utallige højtpræmierede hopper, kårede hingste og succesfulde dressurheste. HP Vanderbilt er et imponerende og kraftfuldt hingsteføl med et elastisk bevægelsesforløb. Et hingsteføl der tegner lovende for fremtiden.

 

Det elegante hingsteføl Vitello Tigadi e. Valverde/ Blue Hors Zatchmo bevæger sig kraftfuldt og udtryksfuldt med super mekanik og attitude. Han er harmonisk, storrammet og velrejst og i besiddelse af tre særdeles velfungerende og elastiske gangarter med super op-ad-bakke-tendens. Vitello Tigadi kommer af en hoppestamme med gode konkurrenceheste og fremstår selv som et meget lovende føl med en lys fremtid i sporten.

 

Det yderst velgående hingsteføl HP Vin Chaud e. Vitalis/ Fürstenball er et meget vellinjeret og storrammet hingsteføl med særdeles god dynamik og elastik i alle tre gangarter. Moderen HP Tiramisu er B-hest i dressur i lighed med mormoderen Tiara, der var oprangeret som årgangens 4. bedste hoppe i brilliantringeni Oldenburg og nu er elitehoppe. HP Vin Chaud er trukket på en velkonsolideret fuldblodsstamme, som har produceret en lang række højt præmierede hingste og hopper, toprideheste og eliteauktionsheste.

 

Auktionen åbner for online bud på torsdag den 3. september kl. 17.00.

 

Se hele kollektionen af auktionsføl.

 

 

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem