< Tilbage

Så er der iagttagelse til DWB World Cup følauktion08-09-2020 - 07:28

Nu har du muligheden for at tilmelde dit kvalitetsføl til besigtigelse til DWB World Cup Følauktion, der finder sted den 16.-17 oktober på Vilhelmsborg. Der er besigtigelse af føl den 23. september, og tilmeldingsfristen til besigtigelse er onsdag den 16. september

World Cup Vilhelmsborg og Dansk Varmblod afholder fredag den 16. og lørdag den 17. oktober 2020 DWB World Cup Auction over DV-registrerede dressur- og springføl af høj kvalitet. Et engageret fagpublikum fra ind- og udland samles til World Cup-stævnet på Vilhelmsborg, der i uge 42 kommer til at sætte den perfekte ramme om denne følauktion.

 

Kollektionen kommer til at udgøre en god blanding af dressur- og springføl og udelukkende føl registreret i Dansk Varmblod samt udelukkende føl, der ikke har deltaget ved andre følauktioner. Det vil ideelt være de forholdsvis sent fødte føl, som auktionarius Casper Cassøe vil svinge hammeren over.

 

Føllene er ikke udvalgt endnu, så du har chancen endnu, hvis du står med et føl, der matcher kvalitetskravene. Din tilmelding til besigtigelse af føl skal sammen med oplysning om føllets afstamning og hoppestammens resultater samt gerne foto og video sendes til lrb@varmblod.dk.

 

Tilmeldingsfristen til besigtigelse af føl: onsdag den 16. september 2020

 

Selve besigtigelsen af føl vil ske onsdag den 23. september i Jylland, på Fyn og Sjælland.

 

Nærmere information om lokationer følger til de tilmeldte - afhængigt af følejernes geografiske placering.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem