< Tilbage

DV-hest udtaget til UVM i military07-10-2020 - 11:19

En Dansk Varmblods-hest er udtaget til 6-års klassen ved WBFSH/FEI's verdensmesterskab for unge militaryheste i Le Lion d'Angers i næste uge

WBFSH/FEI's verdensmesterskab for unge militaryheste ved  den smukt beliggende by Le Lion d'Angers i den franske region Loire løber af stabelen allerede i næste uge den 15.-18. oktober 2020. UVM i military afvikles for 6-års og for 7-års heste, og har næsten hvert år deltagelse af en eller flere danske ryttere og heste.

 

I år er en Dansk Varmblods-hoppe udtaget til 6-års klassen, nemlig Simone Vinther med RDH-hoppen Abildgaards Synergi e. Cape Town S/ Lorentin I (opdr. Ingeborg og Jørn Abildgaard).Hoppen har i øvrigt guldmedaljehoppen Abildgaards Sans Logi e. Loran som mormor.

 

Terrænspringningen om lørdagen afvikles i den meget smukke og enorme slotspark og tiltrækker hvert år mange tusinde tilskuere. På grund af de gældende restriktioner i forhold til COVID-19 vil stævnet, der går under navnet Mondial du Lion, i år blive afviklet uden publikum, men man kan som altid følge det via live streaming.

 

Mondial du Lion.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem