< Tilbage

Dejlige dressurføl til avl eller sport07-10-2020 - 17:11

17 nøje udvalgte Dansk Varmblods-føl udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, og vi kigger her nærmere på et par af de tiltalende dressurføl

Meget attraktive føl med type, afstamning og funktion i top udgør kollektionen til DWB World Cup Foal Auction , som afvikles på Vilhelmsborg lørdag den 17. oktober 2020 i tidsrummet kl. 15.30-17.00 i det kendte format med hybridauktion, hvor der er publikum i hallen, mens man kan byde på nettet eller på telefonen og følge onlinestreaming via ClipMyHorse. På auktionsdagen vil der være fremvisning af følkollektionen kl. 11.30 på Vilhelmsborg.

 

Vi tager her et nærmere kig på to af de i alt 11 dressurføl på DWB World Cup Foal Auction.

 

 

Zackeis-Ø e. Blue Hors Zackerey/ Tailormade Attention/ Blue Hors Romanov er en fremragende, sort perle med et helt sublimt bevægelsesforløb og var derfor også helt naturligt finaleføl på Region 6's følskue, hvor opnåede en fantastisk bedømmelse. Zackeis-ø er et elegant hingsteføl med udstråling ud over det sædvanlige, og han er ikke svær at forestille sig på de store dressurbaner. Hoppestammen er ud af den anerkendte Gravvænge-familie, der har leveret har leveret rideheste i mere en 100 år med kårede hingste samt mange elitehopper og medaljehopper.

 

 

Foxy-Vitz e. Franklin/ Tailormade Temptation/ Ferro er et virkelig flot og veludviklet hoppeføl, hvis bevægelsesmønster giver løfter om en fremtidig dressurkarriere, ligesom hun er et oplagt avlsemne. I hoppestammen findes flere elitehopper som bl.a. mormoderen Mitzi ERDH, der er ud af en af de kendte hoppestammer fra Gørklintgaard. Hun er mor til en A- hest i dressur og en bronzemadalje hoppe. Oldemoderen Tingbjerggårds Magi EDH er mor til en A- såvel som en B-hest i dressur samt bronzemedaljehoppen Gørklintsgård Montana, der har vundet S-springning med Kim Henriksen.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem