< Tilbage

Strålende hoppe fra Bøgegården25-08-2019 - 12:39

Årets  springhoppe ved KRAFFT Eliteskue blev den udtryksfulde hoppe Bøgegårdens Aida, som i forbindelse med dagens bedømmelse også fik tildelt sølvmedalje. To af de øvrige hopper fik også tildelt sølvmedalje, mens de øvrige tre fik tildelt bronze

Seks hopper var i dag til bedømmelse på Vilhelmsborg ved KRAFFT Eliteskue, og alle seks springhopper er hopper af en særdeles god type. 

 

Tre hopper fik tildelt sølvmedalje, og blandt de tre skulle årets hoppe findes. Valget faldt på den udtryksfulde hoppe, Bøgegårdens Aida e. Bøgegårdens Apollo DVE 767/Calato DVE 664 (opdr. og ejet af Stina og Jørden Schmidt). Hoppen er en smart, funktionel og praktisk hoppe, som har et god udtryk. Hoppen har desuden et godt kønspræg. 

 

– Hoppen har en funktionel overlinie, en rummelig galop. Hun springer villigt og med godt overblik. Hoppen er meget ridelig og fik ved hoppekåring tildelt 8.5 for netop dette. Hun fik desuden to 9-taller i løsspringning og tildeles på baggrund af dette sølvmedalje, fortalte Karina Christiansen fra Dansk Varmblod om hoppen. 

 

To andre sølvmedaljehopper

 

To andre hoppe fik også tildelt sølvmedaljer ved dette års KRAFFT Eliteskue. 

 

Katalog nr. 2: A.N. Bardot e. Balou DVH 1134/Carmargue DVH 895 (opdr. og ejet af Anja og Niels Jørgen Nielsen). Bardot er en super flot hoppe, som springer godt med en smidig overlinje og gode bagben. Hoppen har en god balance og et kraftfuldt afsæt. 

 

– Hoppen er optaget i Dansk Varmblods springhesteprogram, hun er en funktionel og udtryksfuld hoppe ud af Esben Pedersens gode hoppestamme. En fantastisk flot og moderne model af fremragende type. Hoppen har en god bevægelse og god ridelighed, og springer smidigt. Hoppen tildeles sølvmedalje, fortalte Karina Christiansen om hoppen. 

 

Katalog nr. 5: Fidélité e. Favorit Ask DVE 1035/Akinos DVE 659 (opdr. og ejer Louise Jorsal). Hoppen sprang i dag med en særdeles god form og med en god opmærksomhed og ro. 

 

– Det er en feminin hoppe med velmarkerede kropspartier og et godt udtryk. Hoppen har en god bevægelse og springer ensartet med god forbensteknik og stor kapacitet. Hoppen har fået tildelt 9 for teknik og 8.5 for kapacitet og tildeles sølvmedalje, fortalte Karina Christiansen.

 

Tre bronzehopper

 

De øvrige tre hopper der i dag deltog ved Eliteskuet blev tildelt bronzemedalje. 

 

Katalog nr. 3: Q's Clara e. Volstrups Cash DVH 1071/Carano CVE 521 (opdr. og ejer Marianne Qwist). 

 

Katalog nr. 4: Cornella JM e. Cornettino Ask DVE 1139/Ladas DVH 297 (opdr. og ejer Melanie Andersen og Jørgen K. Hansen).

 

Katalog nr. 8: French Love Hillock e. Favorit Ask DVE 1035/Contendro I (opdr. og ejer Stutteri Hillock v/Trine Hermansen).

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem