< Tilbage

15-årige Volstrups Cody har succes i USA (video)12-02-2021 - 11:33

DV-hesten Volstrups Cody, som tidligere har haft succes på 5-stjernet niveau, havde i sidste weekend stor succes med sin unge amerikanske rytter, Elisa Broz, og det blev til flere topplaceringer, blandt andet en sejr i den indledende klasse

 

I sidste uge var DV-vallakken Volstrups Cody e. Carlos DZ/Corlando (opdr. Pia Holländer) til start på Desert Horse Park i USA. 

 

Med sin amerikanske rytter Elisa Broz opnåede den danskavlede hest tre ud af tre mulige topplaceringer. I den indledende 140-cm høje U25-klasse sejrede ekvipagen, mens de blev 3'er i en anden 140 cm og sluttede med en fornem 6. plads i 25.000 $ Grand Prix. 

 

Volstrups Cody er født i 2006 og han har tidligere gået 5* Grand Prix-klasser med den svenske toprytter, Douglas Lindelöw. Før Douglas overtog tøjlerne blev Cody redet af svenske Alexander Zettermann, som ligeledes startede ham på 5-stjernet niveau, og har deltaget i Nations Cups i sadlen på den velspringende Cody.

 

Før Cody kom til de svenske topryttere var det danske Mille Bisgaard, som leverede flotte resultater med vallakken, og det er også Mille der har uddannet Cody fra 3 års til S.  

 

Nedenfor kan I se Cody i aktion med Elisa Broz i sadlen.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem