< Tilbage

Ole Christensen fylder 80 år i dag29-11-2020 - 18:56

Ole Christensen, som i dag fylder 80 år, er først og fremmest passioneret hesteavler og indehaver af Vandstedgaard. Han er også formand for Vilhelmsborgs bestyrelse, tidligere dommer og medlem af Dansk Varmblods avlsledelse og hovedbestyrelse

Arkitekt Ole Christensen slog sig ned på Nibe-kanten i 1970'erne, da han købte Vandstedgaard i Barmer. Dengang var ejendommen forblæst, sparsomt beplantet og med et jordtillæggende på 25 hektar. I dag hører der 80 hektar til Vandstedgaard, der er en sand oase og en ejendom i konstant udvikling. Vandstedgaard er først og fremmest et kreativt åndehul for dets beboere, Ole Christensen og hans hustru Vibe Gaard, der er kunstner. Deres æstetiske sans og skaberevner har sat et enestående præg på stedet.

 

For knap 10 år siden lod Ole en ny ridehal rejse på Vandstedgaard, og det er ikke en ridehal, der ligner de utalige stålpladehaller, men derimod et arkitekttegnet værk udført i træ og glas, som i 2013  vandt prisen Årets Bygværk i Aalborg Kommune. Ridehallen og de mange udenoms-faciliteter er ikke blot til Oles eget hestehold, for han deler det med springrytter Daniel Cassøe Hald og dressurrytter Emma Ahlberg og deres respektive partnere, som driver deres forretninger fra Vandstedgaard.

 

Som det nok forstås, er Ole Christensen en foretagsom mand, og han har gjort indflydelse i Dansk Varmblod – ikke blot med sin egen gode avl af både dressur- og springheste, men også som formand i den nordjyske region, uddannet dommer og medlem af avlsledelsen. I dag – hvor Ole fortsat er aktiv og succesfuld hesteavler – er han også formand for Vilhelmsborgs bestyrelse.

 

Ole Christensen, hans og Vibe Gaards vidunderliger ejendom Vandstedgaard har flere gange været afbilledet og beskrevet i magasinet Ridehestens spalter i artikler som En oase af kreativitet, Et byggeri med atmosfære og Springstald hos avler - en idé der virker. Artikler, der er værd at finde til bage til igennem arkivet, hvis man har de ældre blade.

 

Hjerteligt tillykke med fødselsdagen!

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem