< Tilbage

Årets springheste i Dansk Varmblod 202022-12-2020 - 12:03

Vi ser her i julen tilbage på det forgangne år, og i denne nyhed finder vi de bedste Dansk Varmblods springheste frem. Det gør vi normalt fra føl til den bedste på verdensranglisten, men grundet Corona-pandemien har mange skuer og stævner været aflyst i år. Alligevel har vi fundet dem, der med rette kan fremhæves

Hopper

 

Årets hoppeføl

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet Eliteskue, men alle regionale vinderføl kan se i magasinet Ridehesten 09/2020 på side 134.

 

Årets 2-års hoppe

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet Eliteskue.

 

Årets hoppe med opdrættermedalje i sølv eller guld

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet Eliteskue, men årets springbetonede medaljehopper kan ses i magasinet Ridehesten 08/2020 på side 126 og 09/2020 på side 130.


Hingste

 

Årets hingsteføl

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet Eliteskue, men alle regionale vinderføl kan se i magasinet Ridehesten 09/2020 på side 134.

 

Bedste 4-års DV-hingst og modtager af Elvin Rasmussens Vandrepokal

Cornet Senjor Ask e. Cornettino Ask/Ci Ci Senjor Ask opdrættet og ejet af Stutteri Ask A/S. Opdrættermedalje i sølv.

 

Årets bedste materialprøveresultat

Cordento II DWB e. Cornet Obolensky/Cordento opdrættet af Linus Camitz og ejet af Jan List Christensen. Resultat: 865 point.

 

Sport

 

Årets bedste egnethedstestresultat

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet Egnetshedstest.

 

Vinder af Katrinelund Unghestechampionat

CC Unik e. Untouchable/Equest Carnute opdrættet af Carsten Carstensen og ejet af Lykkegaard 159 ApS (er sidenhen solgt til Absolute Horses/Familien Thirup). Rytter: Rikke Haastrup. Resultat: 881,25 point.

 

Bedste DV-hest ved DRF og Pavo championatsfinaler

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet DRF og Pavo championatsfinaler, men vi bringer her de DV-heste, der har opnået højeste karaktersum ved kvalifikationerne.

 

  • 4-års: Cordento e. Cornet Obolensky/Cordento opdrættet af Linus Camitz og ejet af Henrik Hansen. Rytter: Torben Frandsen. Placering på landsplan: 1.
  • 5-års: A. N. Barney  e. Balou/Carmargue opdrættet af Anja & Niels Jørgen Nielsen og ejet af Rebecka Bakken & Karen Møller Rohde. Rytter: Karen Møller Rohde. Placering: 3.
  • 6-års: Elmegårdens Dakota e. E Bøgegårdens Dicapo/Catoki opdrættet af Maria og Claus Schnoor og ejet af Torben Frandsen. Rytter: Torben Frandsen. Placering: 3.

 

Bedste DV-heste ved UVM på Zangersheide

Grundet Corona-pandemien har der ikke været afviklet UVM i springning.

 

Bedste DV-hest på verdensranglisten

Remix e. Quidam de Revel/Loro Piana Come On opdrættet af Thomas Dresler. Rytter: Elin Ott (Schweiz). Point: 215 Rang: 536.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem