< Tilbage

Fem fantastiske springføl på auktion16-10-2021 - 13:34

Ved DWB World Cup Foal Auction ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, der løber af stablen i næste uge, får du chancen for at erhverve dig et af fem fremragende springføl af udsøgt præstationsafstamning

Når DWB World Cup Foal Auction afvikles den 23. oktober 2021, byder kollektionen af 21 føl også på fem springbetonede føl, som repræsenterer noget af det ypperste af dansk springhesteavl.

 

Tag bare hingsteføllet Ask For Love, hvis forældre, hingsten Todt Un Prince Ask og hoppen Velerne Ask, begge har vundet DM i springning. Det er et storrammet og meget atletisk føl med en meget lovende fremtid.

 

Endvidere er der hingsteføllet Classico VH efter Clarimo/Coronado, hvis mor er elitehoppen Verona S, der er mor til guldmedaljehoppen og Årets hoppe Cleo VH samt flere internationale S-sportsheste, der har konkurreret i 160 cm klasser. Mormoderen er også mor til den kårede hingst Clearwater S, der har gået internationalt under Tina Lund.

 

Hoppeføllet Indiana Kilen e. Glasgow-W VH Merelsnest / Heartbeat er trukket på en meget succesfuld hoppestamme, hvor mormor er helsøster til Ilion Kilen, der deltog i World Cup-finalen i Kuala Lumpur 2006, hvor den nåede i slutfinalen, og senere gik OL 2008 i Hongkong.

 

Moderen til hingsteføllet Golden Hero F. Damgaard efter Van Gogh/ Cassini II er også mor til sølvmedaljehoppen Chassé, der har deltaget ved UVM som 5-, 6- og 7-års og i dag konkurrerer på S-niveau. Også mormoderen er sølvmedaljehoppe og har gået UVM på Zangersheide og Scandinavian Open i Falsterbo.

 

Endvidere byder kollektionen på det iøjnefaldende hingsteføl Defender-P e. Godsend du Reverdy/ Le Champ Ask, der alene i sin fremtoning rejser store sportslige løfter for fremtiden.

 

Der åbnes for bud torsdag den 21. oktober kl. 17.00, mens DWB World Cup Foal Auction afsluttes ved den fyskiske auktion i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 17.00.

 

Se kollektionen her, hvor du også finder video af føllene.


 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem