< Tilbage

Tre interessante dressurhoppeføl under hammeren17-10-2021 - 15:32

Når DWB World Cup Foal Auction løber af stablen i næste uge ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, får du chancen for at erhverve dig disse tre interessante dressurhoppeføl

Kollektionen af 21 føl ved DWB World Cup Foal Auction den 23. oktober 2021 byder på fem springbetonede føl og 16 dressurbetonede, heriblandt disse tre interessante dressurhoppeføl.

 

Den mørkebrune JN's Know Me e. Knock-Out/ Skovens Rafael (opdr. Nikoline Gregersen & Jes Klestrup) er et velbygget, harmonisk, feminint og velrejst hoppeføl med et særdeles godt udtryk. Bevægelsen er velbalanceret, rummelig, taktfast og korrekt i alle tre gangarter. Afstamningsmæssigt er det interessant med både springblod og fuldblod i moderlinjen.

 

Det storrammede og betydelige hoppeføl Lobelia e. Blue Hors Zackerey/ Lauries Crusador xx (opdr. Blue Hors ApS) er et yderst velfungerende hoppeføl med tre ekstremt gode gangarter, og samtidig kommer hun ud af en stærk hoppestamme. Moderen Lascona T er mor til flere gode dressurheste og bl.a. Karin Nissens succesfulde Scaglietti V. og Cecilie Lyndrups Senzai V., som er mor til vendetta CL, der for nyligt er solgt på Dansk Varmblods Elitefølauktion.

 

Micha Lindebjerg e. Blue Hors Monte Carlo TC/ Sandro Hit (opdr. Ulla og Kristian Bech) er et feminint, højtstillet, storrammet og elegant dressurhoppeføl af særdeles god type, hun er imponerende velgående i alle tre gangarter. Micha Lindebjerg er ud af en god gammel svenske hoppestamme, der i Danmark er kendt som Gasbin-stammen, og som ligger bag adskillige S-dressurheste og bl.a. guldmedalje- og elitehingsten Hesselhøj Donkey Boy og den tidligere danmarksmester i dressur Fitou L.

 

Se kollektionen her og find video af føllene.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem