< Tilbage

DV-heste på toppen i championatsfinalerne18-10-2021 - 13:00

I weekenden har der været masser af DV-heste med succes ved Pavo og DRF's championatsfinaler for unge dressur- og springheste, hvor fem af de syv vindertitler gik til DV-heste

Resultatlisterne fra ved Pavo og DRF's championatsfinaler for unge dressur- og springheste på Blue Hors i weekenden er stærkt domineret af dansk varmblodshest. Fem af syv finaler blev vundet af DV-heste, og de to øvrige blev vundet af DV-kårede avlshingste og med mange topplacerede DV-heste.

 

4-års springheste

 

Her var intet mindre end otte DV-heste blandt de ni bedst placerede 4-årige springheste. Sejren gik til bronzemedaljehoppen Fifi Ask e. Ci Ci Senjor Ask/ Favorit Ask (opdr. Stutteri Ask A/S) redet Karen Møller Rohde.

 

5-års springheste

 

Ligeledes hos de 5-årige springheste var topfeltet i finalen stærkt præget af DV-heste, der udgjorde ni af de 11 bedst placerede. Top tre var ren DV, og vinderen blev Bøgegårdens Gladiator e. Bøgegården Gladiola/ Crelido (opdr. Bøgegården) redet af Jacob Theodor Schmidt.

 

6-års springheste

 

I finalen for 6-årige springheste blev det tidligere auktionsføl og kårede sølvmedaljehingst, Syvhøjegårds Unforgetable S DWB e. Untouchable/ Cassini I (opdr. Sally-Ann og Flemming Schultz), der blev redet af Jacob Theodor Schmidt, kun slået med 0,07 sekunder og måtte tage til takke med andenpladsen. Halvdelen af de ti placerede heste var DV-heste.

 

4-års dressurheste

 

En række importerede og kårede hingste Triumph Villa e. Vitalis/ Blue Hors Zack (opdr. Triumph Dressage) redet til en syvendeplads af Michael Grønne Christensen.

 

5-års dressurheste

 

I finalen for de 5-årige dressurheste var der igen mange DV-heste med i topplaceringerne og ligeledes importerede, DV-kårede hingste. Sejren gik til den regerende verdensmester Hesselhøj Down Town e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Zack (opdr. Hans Jørgen Hoeck) redet af Jeanna Högberg.

 

6-års dressurheste

 

I finalen for 6-årige dressurheste med mange importerede heste var det DV-hesten og sølvmedaljehoppen Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro/ Tailormade Lancelot (opdr. Lisbeth B. Andersen), der sejrede med Silje Bakken i sadlen.

 

7-års dressurheste

 

Pånår en enkelt hest var alle heste i finalen for 7-årige dressurheste DV-registrerede, og det blev et meget stærkt trekløver, der tog de tre første pladser, heriblandt to tidligere UVM-medaljevindere. Sejren gik til Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen) redet af Marianne Helgstrand.

 

Finalestævnets resultater.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem