< Tilbage

Et hoppeføl ud over det sædvanlige19-10-2021 - 13:49

Søger du et helt særligt dressurhoppeføl, så tag et kig på kollektionen til DWB World Cup Foal Auction, der løber af stablen i denne uge ved World Cup-stævnet i MCH Messecenter Herning, så vil du se et hoppeføl ud over det sædvanlige i Svalegaard's Dicte

Kollektionen af 21 føl ved DWB World Cup Foal Auction den 23. oktober 2021 byder på fem springbetonede føl og 16 dressurbetonede, der alle er nøje udvalgt på type, funktion og afstamning.

 

Et af de mest iøjnefaldende dressurhoppeføl er smukke og ædle Svalegaard's Dicte, der besidder et udtryk udover det sædvanlige. Det er et hoppeføl i et meget moderne snit, der altid vil fange opmærksomheden. Hun bevæger sig let og elegant med høj kvalitet i alle tre gangarter.

 

Moderen, Svalegård Diva, er søster til to B-heste i dressur samt den yderst elegante hingst Svalegårds Design, der er efter De l'Or lige som Dicte er. Moderen er mor til tre RDH-hopper, hvoraf den ene er tilkendt opdrætter medalje i bronze lige som Divas mor, Svalegårds Dominique.

 

Hoppestammen har produceret mange succesfulde dressurheste og flere medaljehopper. Aktuel lige nu på de danske og udenlandske dressurbaner er bronzemedaljehoppen og juniordressurhesten Rafaella K.

 

Der åbnes for bud torsdag den 21. oktober kl. 17.00, mens auktionen afsluttes ved den fysiske auktion i MCH Messecenter Herning lørdag den 23. oktober,  hvor auktionen starter kl. 17.00.

 

Se kollektionen her og find video af føllene.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem