< Tilbage

Danske UVM-ekvipager bliver flot klædt på21-09-2021 - 16:16

FEI og WBFSH’s verdensmesterskabet for unge springheste på Zangersheide i belgiske Lanaken står for døren, og lækre sponsorartikler er på vej mod Belgien i en lastbil fra Stutteri Ask

Danske ryttere, heste og holdledere bliver flot ekviperet til UVM på Zangersheide i Belgien, hvor rytterne får udleveret to stævneunderlag pr. hest og en blå og en hvid polobluse samt en blå cardigan – alt sammen med DV-logo på.

 

Catago (Eldorado) i Haderslev har sponseret et hvidt underlag med rød kant, som er broderet med DV-logo og DANMARK. LeMieux i England har sponseret et hvidt underlag med LeMieux-logo på venstre side og DV-logo på højre side.

 

Kingsland har velvilligt givet sin sponsorstøtte ved at nedsætte prisen for den blå cardigan til hele holdet og den blå polobluse til herrerne. Stierna i Sverige har leveret begge polobluser til damerne og hvide polobluser til herrerne. DH Reklamebroderi har arbejdet på højtryk for at få alle logoer syet på tøjet inden afgang.

 

Der skal lyde en stor tak til alle sponsorer for den velvillige støtte til vores ryttere og holdledere, der med stolthed kan repræsentere Dansk Varmblod i Zangersheide.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem