< Tilbage

Indtil videre to sikre UVM-finalister24-09-2021 - 22:00

Anden dag ved UVM i springning har budt på anden kvalifikation for 5-, 6- og 7-års, der over to dage sammen med deres ryttere har kæmpet for at komme blandt de 30 bedste i deres årgang. Indtil videre er det sikkert, at Karen Møller Rohde har kvalificeret to 5-års heste fra det danske hold

I morgen gælder det ved UVM i springning på Zangersheide i Belgien B-finalerne – også kaldt trøstefinalerne – for 5-, 6- og 7-års. Lørdag er hviledag for søndagens finalister, og indtil videre ved vi, at der er i hvert fald er to heste fra det danske hold, som er gået videre. De er begge 5 år og flot redet af Karen Møller Rohde.

 

To dage i træk har Stutter Asks berider Karen Møller Rohde redet sine to 5-årige UVM-heste fejlfrit igennem kvalifikationerne. Det drejer sig om Farino Ask e. Favorit Ask/Nekton (opdr. Stutteri Ask A/S) og Evolution Ask DWB e. Zirocco Blue VDL/Cheenook (opdr. Familien Camitz), som begge har leveret klasseridt både torsdag og fredag. Nu gælder det søndag.

 

Det ser ikke ud til, at nogen fra det danske 6-års hold går videre til søndagens finale, men der bliver dog et dansk islæt, idet DV-hesten A.N. Barney e. Balou/Carmargue (opdr. Anja og Niels Jørgen Nielsen) er med videre under ingen ringere end tyske Philipp Weishaupt, der i sommer via Michael Aabo fandt frem til hesten hos Karen Møller Rohde, der ejede og red hesten tidligere. Trukket på Liva Sem er A.N. Barney ud af en af Stutteri Sems stærke hoppestammer.

 

Det er endnu usikkert, om den 7-årige DV-vallak Ca-Di DD e. Carmargue/Corratus (opdr. Danish Derby Horse Shows ApS) og Christian Jansen når med til søndagens finalen.

 

Se alle start- og resultatlister her.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem