< Tilbage

Føl med fantastiske bevægelser på auktion (video)25-08-2021 - 18:07

Den 4. september holder Dansk Varmblod Elitefølauktion ved KRAFFT Eliteskue på Vilhelmsborg, og her kommer 50 fremragende føl under hammeren. Vi vil løbende præsentere føllene, og her ser vi nærmere på to lækre dressurføl

50 super interessante føl er udvalgt til årets Elitefølauktion, som afholdes af Dansk Varmblod den 4. september på Vilhelmsborg. Auktionen er en live-auktion i forbindelse med Eliteskuet, men man kan byde på føllene online allerede fra den 2. september kl. 17.00. Som optakt til auktionen vil vi løbende præsentere føllene, og nedenfor kan i se mere om to velgående dressurføl.

 

Smidigt føl med stort gangartspotentiale
Katalog nr. 101, Elversøes Omega e. Blue Hors Zackarado/L'Espoir (opdr. Elversøes Horses v/Pia Melgaard Elversøe) er et udtryksfuldt hingsteføl, som bevæger sig ekstremt smidigt og med stor elasticitet. 

 

Føllet er ud af en præstationsrig hoppestamme, som har sørget for indtil flere kårede hingste, den dobbelt verdensmester Fiontini og et hav af andre succesfulde internationale Grand Prix-heste. Elversøes Dimple, som er mor til føllet er efter elitehoppen La Costa, der er mor til OL-bronzemedaljevinderen Gørklintgårds Dublet. 

 

Se video af føllet nedenfor.

 

 

Yndefuldt hoppeføl med super takt og rytme
Katalog nr. 149, Fallopia e. Blue Hors Zack/Bretton Woods (opdr. Blue Hors ApS) er et smukt rødt hoppeføl med naturlig elasticitet i sine gangarter og en godt takt. Føllet er yndefuldt og har en tillidsfuld attitude. 

 

Hoppenstammen byder på mange interessante avls- og ridepræstationer. Mormoren til dette føl er Fabina, der er helsøster til Blue Hors Don Schufro, og som er mor til mange succesfulde heste, herunder blandt andet Blue Hors Veneziano og Tailormade Red Rebel. 

 

Se video af føllet nedenfor.

 

Se hele kataloget HER.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem