< Tilbage

Smarte springføl på auktion (video)27-08-2021 - 17:02

Den 4. september holder Dansk Varmblod Elitefølauktion ved KRAFFT Eliteskue på Vilhelmsborg, og her kommer 50 fremragende føl under hammeren. Vi vil løbende præsentere føllene, og her ser vi nærmere på fem flotte springføl

50 super interessante føl er udvalgt til årets Elitefølauktion, som afholdes af Dansk Varmblod den 4. september på Vilhelmsborg. Auktionen er en live-auktion i forbindelse med Eliteskuet, men man kan byde på føllene online allerede fra den 2. september kl. 17.00. Som optakt til auktionen vil vi løbende præsentere føllene, og nedenfor kan i se mere om fem springføl.

 

Smidigt hingsteføl med stor elegance
Katalog nr. 110, Jupiter e. Jewel Ask/Clearwater S (opdr. Hans Jørgen Juhl) er et spændende springføl, som bevæger sig meget elegant og med stor smidighed. 

 

Dette hingsteføls afstamning byder på Jewel Ask til far, som selv udviser utroligt stort talent på springbanen, og som blev fløjhingst ved hingstekåringen i 2020. I stammen finder man flere interessante afkom, som har præsteret i sportens høje klasser. 

 

Se video af føllet nedenfor. 

 

Springføl fra præstationsstærk stamme
Katalog nr. 112, CC Cantobell e. Contendro/Diamant de Semily (opdr. Stutteri Carstensen) er uden tvivl et topføl med øje på det blod den har i årene. Dette føl er lavet på en af Danmarks mest succesfulde hoppestammer fra Carsten Carstensen. 

 

Moren er bronzemedaljehoppen Daisy, der er helsøster til avlshingsten Diamant de Revel. I alt kommer der syv kårede hingste, mange medaljehopper og et utal af sportsheste, hvor mange går 150-160 cm klasser, ud af dette stamme. 

 

Se video af føllet nedenfor. 

 

Hingsteføl af særdeles god type
Katalog nr. 125, Chatuluka by CK e. Clarimo/Baloubet du Rouet (opdr. Stutteri Kondrup v/Charlotte Kondrup) er et hingsteføl med en smidig overlinje og en særdeles funktionel galop. 

 

Dette føl er desuden ud af en stærk stamme, hvor der findes flere heste, der har gået 160 cm. Mormoren er mor til seks afkom, der går mindst 140 cm. Moren til dette føl er desuden selv A-hest i springning, ligesom stamtavlen byder på den ene hovedstambogshoppe efter den anden. 

 

Se video af føllet nedenfor. 

 

Smukt og typestærkt hingsteføl
Katalog nr. 137, Gracious Blue H.A.P e. Gracieus H.A.P/Zirocco Blue (opdr. Helene A. og Kim Pedersen) er et typestærkt og velrejst hingsteføl med en særdeles god galop. 

 

Stammen byder på en kombination af førende springhestelinjer og en præstationsstærk hoppestamme. Faren til dette føl stammer fra samme avler som føllet, og i morlinjen findes der et utal af sportsheste og avlshingste. Mormoren er søster til hingsten Goodluck VDL, som går 150 cm-klasser, ligesom Thomas Velins S-hest Quidam Denfer også er ud af denne stamme. 

 

Se video af føllet nedenfor.

 

Springføl med en kanon udstråling
Katalog nr. 139, Checkmate AS e. Chacfly PS/Bøgegårdens Lansini (Anne og Peter Stentoft Byllemos) er et smukt hingsteføl med en udstråling, der siger "her kommer jeg". 

 

Mormoren er mor til den kårede hingste Bøgegårdens Quidam, der har internationale placeringer. Mormoren er ligeledes mormor til flere kårede hingste, herunder den nykårede danske mester, Bøgegården Gladiola. Det er uden tvivl en stærk stamme dette føl er ud af. 

 

Se video af føllet nedenfor. 

 

Se hele kataloget HER.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem