< Tilbage

To DV-heste direkte til 5-års finalen26-08-2021 - 15:43

Ved FEI/WBFSH's verdensmesterskab for unge dressurheste har 5-årige DV-heste i dag kvalificeret sig direkte til finalen

De danske ekvipager i 6-års B-finalen såvel som de 5-års i finalekvalifikationen har i dag alle gjort en positiv figur. Blandt 6-års hestene gjorde tre DV-heste en særlig god figur, og to af dem placerede i top 12, der betyder en direkte finalekvalifikation.

 

Den kårede hingst Hesselhøj Downtown e. Hesselhøj Donkey Boy/Blue Hors Zack (opdr. Hans Jørgen Hoeck) rides for Helgstrand Dressage af svenske Jeanna Högbergind og opnåede i dag i kvalifiationen 9,24 point og en delt fjerdeplads. Dommerne belønnede ridtet med karaktererne 9,5 for trav, 9,0 for skridt, 9,5 for galop, 8,7 for ridelighed og 9,5 for kapacitet.

 

RDH-hoppen Tophøjs Diadora e. Hesselhøj Donkey/ Blue Hors Don Romantic (opdr. Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen) rides for sine opdrættere af spanske Eric Guardia Martinez, og ekvipagen opnåede i dag en 10. plads. Dommerne belønnede præstationen med 9,0 for skridt og 8,5 for både trav og galop, 8,8 for ridelighed og 9,0 for kapacitet, så ekvipagen opnåede en samlet score på 8,76.

 

Se kvalifikationens resultat.

 

I morgen gælder det kvalifikationen for 7-års hestene samt B-finalen for 5-års.

 

Se stævnets start- og resultatlister.

 

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem