< Tilbage

DV-hestene ved UVM har vundet guld og sølv29-08-2021 - 17:00

Det har igen i år været et stærkt hold af DV-heste, som Danmark sendte til UVM i Verden, og de har tilføjet to medaljer til den lange række af medaljer, som DV-heste har vundet siden den første i 2008

De danske ekvipager har i det ustabile og overvejende meget våde vejr i Verden, Tyskland, allesammen gjort deres ypperste og leveret flotte resultater. To heste har i dag leveret helt enestående resultater, der har resulteret i guld i 5-års finalen og sølv i 7-års finalen.

 

 

I 5-års finalen leverede den svenske Helgstrand-rytter Jeanna Högberg for det danske hold en pragtpræstation med DV-hingsten Hesselhoej Down Town e. Hesselhøj Donkey Boy/ Blue Hors Zack (opdr. Hans Jørgen Hoeck). Det resulterede i 10 for trav, 9,5 for skridt, 9,5 for galop, 9,5 for ridelighed og 10 for helhedsindtryk. Det kunne absolut ingen overgå. Hesselhøj Down Town vandt i dag DV's niende UVM-guldmedalje.

 

 

I 7-års finalen leverede Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Touch of Olympic L e. Blue Hors Don Olymbrio/ Fidermark (opdr. Anja & Jan Petersen) et fremragende ridt og blev belønnet med 8,8 for trav, 9,6 for skridt, 8,9 for galop, 9,6 for ridelighed og ligeledes for samlet indtryk. I alt 83,965%, hvilket rakte til sølvet. Det er den femte sølvmedalje i Dansk Varmblods UVM-historik.

 

Der skal fra Dansk Varmblods side lyde et varmt tillykke til medaljevinderne.

 

Se alle resultater fra stævnet her.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem