< Tilbage

Sidste springføl i rækken på auktion (video) 04-09-2021 - 06:04

I aften holder Dansk Varmblod Elitefølauktion ved KRAFFT Eliteskue på Vilhelmsborg, og her kommer ca. 50 fremragende føl under hammeren. Vi har løbende præsenteret føllene og her vil vi præsentere det sidste springføl, som I kan byde på i aften

50 super interessante føl er udvalgt til årets Elitefølauktion, som afholdes af Dansk Varmblod i aften på Vilhelmsborg. Auktionen er en live-auktion i forbindelse med Eliteskuet, men man kan byde på føllene online forud for live-auktionen HER. Som optakt til auktionen har vi løbende præsentere føllene, og nedenfor kan i se mere om et fremragende springføl.

 

Smukt og veludviklet hoppeføl
Katalog nr. 124, Qarla De Merignat e. Quabri De L'Isle/Diarado (opdr. Torero Holding ApS v/Mikael Glud) er et smukt og feminint hoppeføl, som har en god motor og en powerfuld fremtoning. Hun er virkelig udtryksfuld og interessant. 

 

Dette hoppeføl er ud af præstationsstammer på både mor- og farsiden. Morens helsøster har placeringer i 150 cm, mens hendes mors halvsøster har mange placeringer i Grand Prix. Det er blot et par af de afkom i stammen, som har haft succes på de internationale baner. Moren til dette føl er mor til flere lovende afkom, der blandt andet har været udtaget til Eliteskue. 

 

Se video af føllet nedenfor. 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem