< Tilbage

Kollektionen til Elitefølauktionen går online i dag21-08-2021 - 12:06

De sidste dage har Dansk Varmblods auktionsudvalg arbejdet benhårdt på at få årets kollektion til Elitefølauktionen online, og du kan derfor se den online senere i dag

 

Den 4. september afholdes årets Dansk Varmblods Elitefølauktion i forbindelse med Eliteskuet på Vilhelmsborg, og inden længe kan man se, hvilke føl, det bliver muligt at byde på. 

 

Senere i dag vil alle føl kunne ses online HER, og der vil de kommende dage løbende blive opdateret med handelsundersøgelser, WFFS-status mm. 

 

– Vi er meget stolte over kollektionen og vi synes, at den igen i år rummer topkvalitet til et bredt udvalg af købere, understreger Louise Ringsbo fra Dansk Varmblods auktionsudvalg. 

 

Den 2. september kl. 17.00 bliver det muligt at byde på føllene forud for live-auktion, som afholdes den 4. september på Vilhelmsborg, og hvor der kommer 50 fantastiske føl under hammeren.

 

I ugerne op til auktionen vil føllene blive præsenteret både på ridehesten.com og på varmblod.dk, ligesom man kan læse alt om de interessante føl på Dansk Varmblods-auktionsside HER.

 

Er du interesseret i at høre mere om hvordan du kommer med til auktionen, så kan auktionsudvalget kontaktes på auktion@varmblod.dk

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem