< Tilbage

Dressurhoppeføl i særklasse på auktion (video)22-08-2021 - 16:09

Den 4. september afholdes Elitefølauktionen ved Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg, og her kommer 50 fremragende føl under hammeren. Vi vil løbende præsentere føllene, og her ser vi nærmere på fem dressurføl i særklasse

50 super interessante føl er udvalgt til årets Elitefølauktion, som afholdes af Dansk Varmblod den 4. september på Vilhelmsborg. Auktionen er en live-auktion i forbindelse med Eliteskuet, men man kan byde på føllene online allerede fra den 2. september kl. 17.00. Som optakt til auktionen vil vi løbende præsentere føllene, og de første fem vi præsenterer, er alle fremragende hoppeføl af dressurafstamning.

 

Moderne føl med fremragende bevægelser
Katalog nr. 100 Aalykkes Superiella e. So Perfect/Tailormade Attention (opdr. Stutteri Aalykke) er et smart hoppeføl med overlegne bevægelser. Føllet har en fantastisk udseende og så bevæger hun sig med stor kraft og elasticitet. 

 

Moren til føllet er ud af en særdeles stærk hoppestamme, der blandt andet har givet flere auktionsføl, championatsfinalister og UVM-deltagere, ligesom den kårede hingst Møllegårdens Attention er lavet på denne hoppestamme. 

 

Se video af føllet nedenfor.

 

Hoppeføl med udstråling og selvtillid
Det røde hoppeføl Vendetta CL e. Vitalis/Sezuan (opdr. Cecilie Lyndrup), katalog 105, indtager arenaen med stor selvtillid og danser ubesværet afsted. Hendes bevægelser er kraftfulde og elastiske, og man kan nemt forstille sig dette hoppeføl på fremtidens dressurbaner. 

 

Moren til dette føl er kåret med bronzemedalje og helsøster til Scaglietti V, der var udtaget til hingstekåring i Herning og som i år repræsenterede Danmark ved Falsterbo Horse Show med Karin Nissen i sadlen. Mormoren er desuden mor til tre B-heste i dressur. Føllet er udtaget til Eliteskuet.

 

Se video af føllet nedenfor.

 

Feminint hoppeføl med stor elegance
Katalog nr. 106 Daylily e. Blue Hors Zackarado/Blue Hors Romanov (opdr. Blue Hors ApS) er et feminint og elegant hoppeføl, som har en god udstråling. 

 

Dette hoppeføl er ud af samme stamme som den internationale Grand Prix-hest Midt-West Ibi-Light. Stammen er uden tvivl i verdensklasse, og i føllets afstamning finder man intet mindre end fem generationer af elitehopper i direkte linje, og hoppestammen kan bryste sig af mange medaljehopper og A-heste i dressur. 

 

Se video af føllet nedenfor.

 

Ekstraordinært hoppeføl med stærke linjer
Katalog nr. 118 Midnights Florentina e. Knock-Out/Fürstenball (opdr. Karina Lorentzen og Heidi Lorentzen) er et fremragende hoppeføl med supergod gangformåen. Hendes bevægelser er bløde og elastiske, og så har hun en super balance og den helt rigtige op-ad-bakke-tendens. 

 

Føllets er ud af en god hoppestamme, og mormoren er blandt andet kåret med bronzemedalje, ligesom der også findes elitehopper i stammen. Dette føl er desuden udtaget til Eliteskuet.

 

Se video af føllet nedenfor.

 

 

Harmonisk hoppeføl fra stærk dressurstamme
Det sorte hoppeføl, katalog nr. 142, SN Astralis e. Jameson R2/Blue Hors Armano (opdr. Steen og Søren Nielsen), er et højtstillet og harmonisk hoppeføl, som viser imponerende overskud. Føllet gør sig bemærket og er særdels vellineret. 

 

Dette føl er ud af en præstationsstærk stamme, hvor moren, Kokholma Angora er sølvmedaljehoppe og blev solgt på Elitefølauktion som føl. Mormoren er mor til flere succesfulde afkom, blandt andet hingste Rockefeller, der er kåret i USA og A-hest i dressur. Hun er ligeledes mor til Jukebox, der går i sporten med Michael Søgaard, ligesom hun er mor til det dyreste føl ved Elitefølauktionen i 2005.

 

Se video af føllet nedenfor.

 

Se hele kollektionen HER.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem