< Tilbage

Elegante dressurmodeller til fremtiden (video)23-06-2021 - 19:59

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag ser vi to føl med både udstråling og power i bevægelsen

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

 

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

 

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

 

Kild's Roxanne e. Revolution/ Ampère/ De Niro er en graciøs model. Dette elegante dressurhoppeføl er harmonisk, ædelt og letbenet. Hun har særdeles god bevægelse i trav og galop, med god balance og aktion. Et moderne og tiltalende føl til såvel avl som sport.

 

Det fås det ikke meget smukkere end Agerbæks Corvell e. BH Farrell/ BH Don Olymbrio/ BH Don Romantic, som er et super ædelt, velrejst og elegant hingsteføl med godt hingstepræg og et udtryk, der siger ”her kommer jeg”. I hoppestammen finder man elitehopper i mange generationer, og b.la. Grand Prix-hesten José Kilen er af denne stamme.

 

Se hele auktionskollektionen.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem