< Tilbage

Medaljeregn på Vilhelmsborg12-06-2021 - 14:08

Et af de vigtige punkter på Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde er uddeling af opdrættermedaljer, fortjenstmedaljer og anden ros

Overrækkelsen af opdrættermedaljer blev igen i år forestået af formand Jan Pedersen og avlskonsulent Karina Christiansen. De opdrættermedaljer, som hopperne tildeles ved eliteskuet – eller i 2020 ved hoppekåringerne – overrækkes traditionen tro ved repræsentantskabsmødet, hvor der også hvert år overrækkes opdrættermedalje for konkurrenceheste efter ansøgning.

 

Man markerede også her hovedbestyrelsesmedlem og formand for avlsledelsen, Inge Madsens bestyrelsesarbejde igennem 25 år, hvoraf hun har været formand i Region 3 i adskillige år. I Region 2 har Ane Marie Jensen siddet i bestyrelsen i 24 år, hvor hun igennem flere år har været hovedbestyrelsesmedlem og et skattet medlem af Økonomiudvalget. Anne Marie fraflytter sin region og træder dermed også ud af Hovedbestyrelsen. Hun blev tildelt fortjenstmedalje i guld.

 

Dansk Varmblod har også valgt at udvide den snævre kreds af æresmedlemmer i år. Forbundets nye medlem har bl.a. været repræsentant i 41 år, bestyrelsesmedlem i 31 år og har igennem mange år være hovedbestyrelsesmedlem og dommer. Det er selvfølgelig Region 7’s dygtige avler Børge Lind Thomsen.

 

I forlængelse udmærkelserne gik Region 6’s formand Lene Gadgaard på talerstolen for at udtrykke en stor og dybfølt tak til Jan Pedersen og Jørgen Kold for deres store arbejde med at få implementeret Købeloven. Hvad Lene egentligt var gået på talerstolen for, var for på alle regioners vegne at tilegne en særlig anerkendelse til ”pigerne på kontoret”, der også er kendt som Dansk Varmblods sekretariat. En tak for altid at være parate til at yde regionerne en stor hjælp med stort og småt og for altid at udvise fleksibilitet og velvilje. – Casper, du må invitere pigerne ud og spise. Vi i regionerne har samlet ind, og vi giver en middag!

 

Advokat Carsten Lorentzen gennemgik konsekvenserne af ændring af Købeloven i forhold til hestesalg, hvilket du vil kunne læse mere om i det kommende nummer af magasinet Ridehesten.

 

Slutteligt kunne formanden byde velkommen til to nye hovedbestyrelsesmedlemmer, Kristian Bech fra i Region 2 og Mette Hansen i Region 4.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem