< Tilbage

To faglige clinics i særklasse12-06-2021 - 15:58

Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde 2021 på Vilhelmsborg sluttede i eftermiddag med det, det hele drejer sig om. Uddannelse af talentfulde DV-heste

Berider og medlem af Dansk Varmblods springkommission, Johnny Hansen, leverede guldkornene i en springclinic, hvor han fik hjælp til at demonstrere uddannelsen af unge springheste af de to ekvipager Anna Sanddahl, berider på Katrinelund, med den kårede hingst Casall Sem DVH 1251 e. Cabachon/ Coronado (opdr. Esben Pedersen) og springrytter Jesper Meyenburg med hingsten Cordento II DWB DVH 1390 e. Cornet Obolensky/ Cardento (opdr. Linus Camitz), der som føl blev købt netop her i opvisningshallen på Elitefølauktionen.

 

Det spanske dressurikon Severo Jurado Lopez, der er selvstændig dressurrytter med bopæl i Danmark, stod for eftermiddagens dressurclinic, hvor han selv var i sadlen på den 10-årige DV-hest S.O.A.L. e. Soreldo/ Welt Hit II / (opdr. Allan Severinsen), mens han forklarede om vigtigheden af at have positivt fokus og at have de rette fokuspunkter i hestens uddannelse. Guldkornene raslede af den spanske rytter, da han igen kom på jorden og underviste dressurrytter Seline ?  på den 5-årige Krones Kingston e. Franziskus/ Heslegårds Louis.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem