< Tilbage

Al den bevægelse du måtte ønske dig15-06-2021 - 19:30

Vi præsenterer hermed de første to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag skal vi se på to ganggevaldige hingsteføl

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

 

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften. Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

 

I dag skal vi se nærmere på et par hingsteføl, der har hele pakken.

 

 

Ribjergs Special Select er et helt igennem komplet hingsteføl, som scorer højt på skalaen, hvad angår både eksteriør og interiør. Han er et smukt, storrammet og vellinjeret hingsteføl, som virkelig formår at sætte sine talenter i scene. Han er rund og elastisk i alle ender og kanter, og går med en helt naturlig op-ad-bakke-tendens. MM er EDS hoppen Søndermarkens Donitha, som fik en bronzemedalje for hendes afkomssamling i 2019.

 

Marlon er et imponerende og velgående føl, bevæger sig i absolut topklasse med aktion, rummelighed og balance. Hingsteføllet her er ud af en utrolig stærk moderlinje, og hans mormor er helsøster til Grand Prix-hesten Victor Langholt, Mormoderens søster er mor UVM-medaljevinderen, den yderst lovende Zaplin Langholt. Her er hingsteføllet, hvis man ikke vil gå på kompromis med noget som helst.

 

Se hele auktionskollektionen.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem