< Tilbage

Top præstationsafstamninger på følauktion (video) 19-06-2021 - 18:44

Vi præsenterer hermed endnu to af i alt 18 nøje udvalgte føl, der sættes under hammeren, når Dansk Varmblod allerede i næste uge afholder følauktion på Blue Hors. I dag skal vi se to føl, der har en stærkt præstationsblod til at bakke deres egne egenskaber op 

I samarbejde med Blue Hors afvikler Dansk Varmblods årets første følauktion lørdag den 26. juni 2021 under dressurstævnet Blue Hors Sommerfestival på Blue Hors i Randbøl.

 

Der åbnes for online bud torsdag den 24. juni kl. 17, men auktionen afsluttes under den fysiske auktion med publikum på Blue Hors lørdag aften.

 

Ønsker du at være med i hallen lørdag aften, kan du tilmelde dig til Louise Ringbo på lrb@varmblod.dk.

 

Goomong King Coal er et hingsteføl med gangartspotentiale ud over alle grænser! Han oser af kvalitet og er udtryksfuld, ultrasmidig, elastisk og bevæger sig med en besnærende overlegen selvfølgelighed. I hoppestammen findes flere elite- og medaljehopper, så også i føllet her forestiller man sig en stor karriere på konkurrencebanerne. I denne stamme findes GRDH- og Grand Prix-hoppen Sirikit.

 

Abkjærs Vitalina er et smidigt og velproportioneret hoppeføl med et dejligt udtryk. Hun har en tiptop balance og en adræt og kvik-ad-jorden galop. Hun er ud af en utrolig stærk hoppestamme, der tæller flere topføl og rideheste. M Miss Rosevelt har gentagende gange haft afkom udtaget til auktion.

 

Se hele auktionskollektionen.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem