< Tilbage

I alt 28 treårs hingste er nu bedømt17-03-2021 - 12:56

Dommerne har i dag set og bedømt de sidste seks 3-års hingste, der får det samlede antal af 3-årige springhingste op på 28. I morgens torsdag kl 10.00 udmeldes afgørelsen af kåringen

På tredje og sidste dag af Dansk Varmblods kåring af springbetonede hingste blev avlsledelsens Johnny Hansen, Bo K. Møller og Signe Wiese samt avlskonsulent Karina Christiansen præsenteret for seks 3-årige hingste og har i alt set og bedømt 28. For første gang er hingstene bedømt med lineær registrering.

 

I dag onsdag eftermiddag holder avlsledelsen møde for at træffe endelig afgørelse om, hvilke hingste opnår adgang til 10-dages test og dermed har mulighed for at indløse en avlsgodkendelse. De skal også træffe afgørelse om, hvilke af de godkendte hingste opnår status af præmiehingste. Endelig skal de afgøre, hvilken hingst skal udpeges som fløjhingst blandt de 4-årige hingste med godkendt prøveresultat, og de har også mulighed for i dette hold at tildele Elvin Rasmussens vandrepokal til den bedste DV-registrerede hingst.

 

Alt offentliggøres torsdag kl. 10.00, og i mellemtiden kan man se hingstene på den særskilte portal for kåring af hingste 2021. Her vises der foto og video af hingstene optaget under denne uges kåring.

 

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem