< Tilbage

Region 1´s generalforsamling den 26. januar i Uvelse Fritidscenter kl. 19.3018-01-2012 - 21:10

Igen i år havde en hingsteholder udloddet en gratis bedækning ved en DV hingst. I år var det Schou og Skouboe, der sponserede bedækningen og meget passende var det en af regionens meget erfarne springavlere: Søren Grene fra Stutteri Tirsvæld, der vandt bedækningen.

Resultatet vil kunne imødeses med spænding af både hingsteholder og hoppeejer.

Trine Hermansen blev valgt som dirigent. Formandens beretning og Hovedbestyrelsesmedlemmets beretning om Hovedbestyrelsens virke i 2011 blev aflagt og regionens regnskab blev godkendt.

Casper Cassøe var mødt op og redegjorde for nye tiltag på kontoret og fortalte lidt om foreningens samlede regnskab og forventningerne til 2012.

Christina Kolter stopper som bestyrelsesmedlem og Mogens Pedersen blev enstemmigt valgt i stedet. Ligeledes var der valg til repræsentantskabet, hvor vi måtte sige farvel til Jette Fogh, Helen Jensen og Niels Ellingsøe.

Kate Piil blev valgt ind i repræsentantskabet i stedet. Lise Steffensen blev hædret som årets hjælper. Der blev uddelt diplomer til ejere og opdrættere af succesfulde heste i regionen og regionens prestigefyldte vandrestatuette, som er lavet af Helen Schou, blev overrakt til Lotte Holm fra Engerupgaard for hoppen EBRDH Concett.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem