< Tilbage

Kursus i Kiropraktik til heste den 5. oktober kl 19.00.22-09-2012 - 15:11

Dyrlæge Mikala Ochsner Rasmussen vil fortælle avlere og ryttere hvad man kan opnå med kirokraktisk behandling.

Tid: 5. oktober 2012 kl 19.00 tilmelding nødvendigt (se nedenfor)

Sted: hos Kate Pill på Stutteri Varmblod, Engvanggård, Birkelundsvej 14, Herringløse, 2640 Hedehusene.

Pris kr. 100; per person prisen inkl. let anretning, kaffe/te og kage.

Kom og oplev Dyrlæge og hestekiropraktor Mikala Ochsner Rasmussen, til et foredrag om kiropraktik og akupunktur for heste, og hvor hun vil vise det i praktisk, hvis der er stemning for det under aftenen.
Det er for mange ryttere, avlere og hesteejere blevet vigtigt at vide mere om, hvordan hesten fungere biomekanisk og prøve at forstå sammenhængen mellem hestens præstation og fysiske velbehag.
Mikala vil gennemgå hestens biomekanik, komme med eksempler på hvornår, hvordan og hvorfor kiropraktik kan hjælpe hesten – og hvornår den ikke kan, og hvornår man skal have anden hjælp.
 
Mikala er uddannet dyrlæge fra den kongelige veterinær og landbohøjskole.
Da hun har stor interesse for hestens fysiologi, træning og bevægeapparat, har hun taget uddannelsen som kiropraktor hos IAVC ( international academy of veterinary chiropractic) i Tyskland. Hun tager jævnligt på videreuddannelse i Tyskland for at holde sig opdateret og lære om andre former for behandling der kan være brugbare sammen med kiropraktik.
 
Kom til en foredragsaften og mød andre DV interesseret, over lidt mad og hyggelig samvær, tilmelding nødvendig, til Kate Piil på telefon 25218442 eller på kate@stutteri-varmblod.dk  HUSK at oplyse antal deltager, navn og telefon nummer.
 
Velmødt –
Venligst Kate.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem