< Tilbage

Nyt tiltag særligt for springføl og -hopper09-06-2017 - 23:01

Firkløverets Springakademi er dannet for at hjælpe unge talentfulde danske springryttere i deres udvikling samt formidle kontakt mellem disse talentfulde ryttere og danske avlere af springheste.

Dansk Varmblod har valgt at støtte op om initiativet i form af sponsorater, og nu vil Firkløveret gerne give lidt igen. 

"Vi er stolte over vores sponsorat fra Dansk Varmblod, og der er altid DV-repræsentanter og DV-avlere til Firkløverets clinics med Maria Gretzer og Bjørn Carlsson. Vores fokus på avl af springheste har allerede bragt mange avlere og ryttere sammen med gensidigt udbytte. Vi vil gerne udbygge dette samarbejde, så også de danske springhesteavlere, der deltager ved hoppekåringer og følskuer med deres springafkom, får større kenskab til aktiviteterne i Firkløverets Springakademi" fortæller René Holstein fra Firkløverets Springakademi til Ridehesten.com.

Derfor har akademiet besluttet at yde økonomisk støtte til bedste springbetonede hoppe- og hingsteføl ved Region 1 og 2's følskuer 2017 samt til Sjællands bedste  2-årige og 3-årige DV-springhoppe.

Præmierne er et transporttilskud til de føl og hopper, der udtages til Dansk Varmblods Eliteskue på Vilhelmsborg ved Århus, da det er en del dyrere for avlerne fra Sjælland at komme til eliteskue sammenlignet med avlere fra Jylland.

"Derudover er der virkeligt flotte ærespræmier fra akademiets sponsorer, så vi kan kun opfordre alle springavlere til at melde til DV´s sommerarrangementer" fortsætter René Holstein.

Avlerne af vinderføl og -hopper vil desuden blive inviteret til at følge akademiets springclinics med Maria Gretzer og Bjørn Carlsson fra VIP-logen med bespisning. Her kan de møde akademirytterne og akademiets sponsorer.

Som er ekstra gestus, vil Akademiet sørge for, at der bliver bragt et portræt af  de vindende avlere i Hest og Rytter, når hoppekåringer og følskuer på Sjælland er overstået.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem