< Tilbage

Toppræstationer ved Falsterbo Horseshow!05-07-2016 - 10:58

I løbet af weekenden og mandagen har mange DV-heste, heriblandt også Region 1-avlede/ejede heste, opnået utroligt flotte resultater ved Scandinavian Open i Falsterbo.

Dog skiller to heste sig ud fra mængden og begge er opdrættet/ejet her i Region 1.

Det drejer sig selvfølgelig om den 5-års dressurhest Jukebox (Jazz/Rubinstein I) der er opdrættet af Jytte Kolster og ejes og rides af Michael Søgaard.

Jukebox og Michael vandt igår finalen for 5-års dressurheste med hele 75,123% og er netop også blevet udtaget til at repræsetere Danmark ved UVM i Ermelo!

 

På springsiden leverede den 7-årige Holsteins Matina (Party Dance/Charmeur), der er opdrættet og ejet af Familien Holstein, to fejlfrie runder i weekendens klasser og er dermed for 3. år i træk kvalificeret til finalen for de unge springheste ved Scandinavian Open.

Dette er en helt utrolig flot præstation og viser blot, at det ikke kun er succesfulde dressurheste, der bliver avlet her i Region 1! Holsteins Matina og hendes svenske rytter Alexander Zetterman skal ride finale på søndag d. 10. juli.

 

Et stort tillykke til avlere/ejere af begge heste, samt alle de andre Region 1 heste, der har været til start og leveret flotte resultater ved Falsterbo Horseshow - blandt andet har Mille Bisgaard netop kvalificeret hoppen Engerupgaards Cézanne (Balou du Rouet/Lucky Light) opdrættet af Lotte Holm, til finalen for 5-års springheste!

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem