< Tilbage

Region 1-avlet springhest med succes i USA!27-01-2015 - 09:34

Endnu en succesfuld Region 1-avlet Dansk Varmblods hest har nu vist sig succesfuld i udlandet. Denne gang drejer det sig om en springhest, der må siges at være "Born to succes", nemlig den 7-årige vallak Holstein's Eastwood (Epsom Gesmeray/Charmeur).

Holstein's Eastwood er opdrættet af avlerparret René og Lena Holstein, der tidligere har avlet talentfulde springheste som bl.a. sølvmedalje-hoppen Monique, der har guldmedalje for sportspræstationer, bronzemedalje-hoppen Holstein's Matinique og RDH-hoppen Miss Holstein's Mer'ci, der er A-hest i springning.

Holstein's Eastwood er ud af Familien Holstein's succesfulde elitehoppe Mont Clarissa (Charmeur/Royal Z I), der bl.a. har brillieret ved at have hele 3 afkom udtaget til finalerne for unge springheste i Falsterbo - senest i 2014 med den 5-årige Holstein's Matina (e. Party Dance), der ligeledes blev udtaget til VM for ungheste i Zangersheide med sin svenske rytter, Alexander Zetterman.
Holstein's Eastwoods far er den internationale springhest Epsom Gesmeray (Jalisco B/Starter), der bl.a var til start ved OL i Athen i 2004.

Holstein's Eastwood blev i sommeren 2014 solgt til M&M Stables v/Familien Studd i USA, der har stillet vallaken til rådighed for den irske landsholdsrytter Darragh Kerins. 
Sammen er ekvipagen netop blevet placeret i to Youngster Cups for 7-8 årige heste ved et stort stævne i Wellington, Florida.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem