< Tilbage

Mikala Bagge tildelt Dansk Varmblods æresemblem i guld09-02-2015 - 21:23

Ved Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde den 7. februar 2015 blev Mikala Bagge tildelt Dansk Varmblod æresemblem i guld.

Formand Jan Pedersen motiverede tildelingen med at Mikala blandt andet har siddet i regionens bestyrelse i 10 år og sagde derudover:

- "Dit særkende er, at du arbejder rigtig meget for at alle kan være med - også den lille avler. Det er prisværdigt. Du har stor faglige viden, som du gerne øser ud af og rigtig mange har haft glæde af dine vise ord omkring afstamninger osv.

 

Du har i de senere år stået for al kommunikationen region I og troligt varetaget  jobbet med at få skrevet til Ridehesten hver måned. Du har også været vores sekretær, hvilket har betydet et utal af referater.  Og jeg hører – det har været de hurtige referater. Det siges at deltagerne i møderne dårligt er kommet hjem inden referatet fra aftenens møde er tikket ind på mailen.

Du er ikke bleg for at tage en diskussion og vi har flere gange her ved repræsentantskabsmødet hørt dig på talerstolen forsvare et synspunkt som du brændte for.

Jeg ved at region I har sat stor pris på dit store arbejde med at samle resultater sammen og finde billeder i forbindelse med, at region I hvert år hædrer regionens medlemmer for deres ride og avlsresultater.

Mikala tak for din store indsats."

Også fra Region I skal der lyde en stor tak for indsatsen.


< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem