< Tilbage

DRF´s championatsfinaler for 4, 5 og 6 årige heste - springning.19-10-2014 - 12:13

På finaledagen i Odense var Regionen godt repræsenteret i 5 og 6 års klasserne.

Anica Kristoffernes havde sin og Claus Kristoffersens skønne RDH-hoppe Play Girl (Party Dance x Calato) med i 5 års finalen. Her blev det til en 5. pladsering. Anica red tydeligt efter 1. pladsen i omspringningen og tiden var også rigtig flot, indtil hoppen desværre pillede en bom på sidste forhindring.

I 6 års finalen var det endnu en smuk RDH hoppe Dublé (Diamant de Semilly x Equeste Carnute) avlet af Carsten Carstensen, der opnåede en flot 4. plads med Maria Hjort Frederiksen. Også hun satsede i omspringningen og opnåede klassens bedste tid, men desværre også et enkelt nedslag.

Play Girl har vist at hun har et internationalt format ved i år at vinde DV´s unghestechampionat og derefter at blive nr. 5 ved VM for unge springheste i Zangersheide, men også Dublé viste stor og international klasse.

I 5 års finalen deltog desuden Camilla Fliedner Ernst med hoppen Lazetta Z (Heartbeat x Lord Cantus) fra Edith Dahlmann, de opnåede en 14. plads og Party Dance sønnen Parees Horsenæs med Carano som morfar opnåede at deltage i den endelige finale for 5 års springheste redet af Chrsitina Fobian. Hesten er opdrættet af Birgitte Carlsen i Frederikssund.

I 6 års finalen deltog Christian Vang-Lauridsen på Caletta S (Cormint x Caletto), der er opdrættet af Peter Rauert. De opnåede en 11. plads i finalen, mens Anica Kristoffersen sluttede lige herefter på en delt 12. plads på de meget veslpringende Lavisto (Lambrusco Ask x Casir Ask), da hun valge ikke at presse hesten tidsmæssigt i opspringningen.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem