< Tilbage

VINDER AF EGNETHEDSTESTEN - DRESSUR PÅ SJÆLLAND BLEV FIONTINI FRA H H HORSES I SOLRØD02-11-2014 - 23:41

FIONTINI er selv sølvmedaljehoppe og hun er embryosøster til Guldmedaljehoppen Fiontina, som lige har vundet DRF´s  dressurchampionat for 4 årige heste ved JBK horseshow i Odense i oktober 2014.

Fiontini er oprættet af Hanne Lund og Henrik Hansen fra Solrød, og ved egnethedstesten blev hun redet af Joachim Thomsen, som også har redet både Fassbinder, der er Fiontinis far og Romanov-datteren Rapitala, der er mor til Fiontini. Joachim red Fiontini til en meget overbevisende sejr med 915 med hele 20 points ned til hesten der blev nr. 2.

Joachim fortalte at Fiontini har fået det allerbedste fra begge sine forældre, så han mener at Fiontini har et kæmpe konkurrencepotentiale, fordi hun har hele pakken: gang, nerve og et samarbejdsvilligt temperament.

Der var over 70 tilmeldte dressurheste til egnethedstesten på Sjælland og derfor 15 placeringer.

Hestene fra region 1 opnåede følgende placeringer:

Nr. 5: Soulsister e. Fürstenball x Rosentanz opdrættet og ejet af stutteri Sippekildegaard. Hoppen blev redet af Louise Growe

Nr. 6: Atterupgaards Foxtrot e. For Compliment x Gribaldi er opdrættet af Stutteri Atterupgaard. Hesten blev købtsom fø af Berider Michalel Søgaard som også red han ved testen.

Nr. 6: Skovlygaards Faust e. Fürstenball x Milan opdrættet af Anne Grete Vang. Hesten blev ved hingstekåringen 2013 kåret og solgt på auktionen til Helene Melsen. Ved testen blev valakken redet af Thomas Lassen.

Nr. 6: First Ballerina Macohl e. Fürstenball x Schwadroneur, opdrættet af Thomas Bach Jensen. Hoppen, der lige har deltaget i DRF´s dressurchampionats finale, er ejet af Hanne Nielsen I Roskilde og hun blev redet af sin faste rytter: Katrine Kraglund.

Nr. 9: Softball e. Fürstenball x Onassis fra Stutteri Sippekildegård og også denne heste blev redet af Louise Growe.

Nr. 11: Fyrst Lyng e. Fürstenball x Akinos opdrættet og ejet af Anne Lyngbye Melsen i Kokkedal. Hesten blev redet af Thomas Lassen.

Nr: 13: Penny Lane e. Fürstenball x Sandro Hit opdrættet og ejet af Bente Demuth og Arne Nielsen i Jægerspris. Hopen blev redet af Andreas Larsen.

Nr.13: JJ Day-Light Jackpot e. Johnson x Show Star er opdrættet af Katja Madsen i Slagelse og ejes i dag af Karen Helene Gjerde i Norge. Den blev redet ved testen af Michael Søgaard.

Michael Søegaardstartede også sin hingst: Fredensdals Fountain e. Fürstenball x Stedsinger, som er opdrættet af Linda falensteen og Martin Strande. De startede uden for konkurrence for avlshingste og opnåede følgende karakterer: Skridt: 7,5 - trav 8 galop - ridelighed 8,5 - kapasitet 8,5.

Når alle heste på landsplan har deltaget i egenthedstester over hele landet vil det fremgå af www.varmblod.dk ,hvilke heste der bliver udtaget til at deltage i unghestechampionatet i Herning 2015.

,
< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem