< Tilbage

Kæmpe hyldest til Pero Z Hillock og Trine Hermansen.16-03-2014 - 13:13

Inden omspringningen i en af de store springshjowklasser ved hingstekåringen 2014 benyttede Dansk Varmblod lejligheden tll at hylde en af forbundets succesfulde springheste.

"I Dansk Varmblod er der blevet avlet et utal af topheste, og vi har måske ikke været så gode til at fortælle om det". Sådan indledte Casper Cassøe, da han præsenterede Pero Z Hillock født i 1996 hos Trine Hermansen. Han har været redet af Linnea Ericcson siden han var 5-år gammel. Han er den danske hest der har gået flest fejlfrie heste i Nations Cup - 18 ialt, og publikum kvitterede ved omgående at rejse sig og juble over den nu pensionerede tophest, det gav højgravide Linnea Ericsson nok at håndtere inde i hallen som kogte af begejstring. 

Det var på ingen måde et let vej Trine tog det år, hun valgte at bruge Robin Z II, som slet ikke var kåret i DV på det tidspunkt.

Men Trine troede på at det var den rette hingst og brugte ham på en Schwarm-hoppe: Pergola, der selv havde mange præstationer i sport på MA niveau. og flere år senere da Pero Z´s evner var åbenlyse for alle, blev han anerkendt i DV.

Idag kan vi kun gratulere hende for hendes fremsynethed.

 

< Tilbage

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem