< Tilbage

Stor succes for regionens avlere og ryttere ved kvalifikationen til DRF´s championat for unge dressurheste.15-06-2014 - 01:25

Lørdag den 14 juni var der kvalifikationen til 4, 5 og 6 -års championatet for unge dressurheste, og her blev der uddelt indtil flere 10 taller.

Hattrick til Hanne og Tony Nielsen fra Roskilde.

4-års klassen domineredes af Fürstenball afkom og klassen blev vundet af Mathilde Ring på Fürstenblick (Fürstenblick/Bernstein) opdrættet af Hanne og Tony Nielsen. Den smukke sorte vallak er avlet på Knud og Margit Nielsens stamme, og de inkasserede et 10 tal for Fürstenblicks store og meget opadspringende galop, i alt blev det til 9,4. Hesten ejes i dag af Karen Marie Graa Wiinblad.

På anden pladsen med 9,2 kom den ultra ædle og særdeles smidig RDH hoppe First Ballerina Macohl (Fürstenball /Schwadroneur). Hesten er ejet af Hanne og Tony Nielsen, der også havde avlet Fütstenblick, men avleren er her Tomas Bach Jensen fra Aden, der havde taget turen til Midtsjælland for at nyde synet af hans afkom.

Hoppen blev smukt fremstillet af den professionelle dressurrytter Katrine Kraglund, der lige er vendt hjem fra Tyskland efter i 3 år at have dygtiggjort sig dressurdiciplinen. Equipagen fik hele to velfortjente 10 taller, dels for trav og des for ridelighed.

På 4. pladsen blev endnu en Fürstenball datter placeret. Filuca S (Fürstenball/Milan) er avlet af familien Servé og redet af Malene Servé, og sammen opnåede de 8,34.

I 5 og 6 års klassen var Michael Søgaard helt fremme med sine to smarte og meget velredne MIKRI heste.

5 års klassen vandt han overlegent med 8,63 på den elegante Slæbækgaards Santino (Sir Donnerhall I/Carano) fra Fam. Himmelstrup, Stævnet var også kvalifikation til Falsterbo Stævnet i juli i Sverige

I 6 års klassen blev det med 8,58 til en 2. plads til Michael Søgaard på Gallardo V (Gribaldi/De Niro) foran Sabrina Hesselhede, der opnåede 8,4 med Chaduno (Champions for Pleasure/Aljano).

Michael har købt Gallardo V som føl hos Iben Leere Kamp i Fredensborg.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem