< Tilbage

Sadelkåring for dressurhopper i alle aldre den 18. august på Horsefestival 2010319-08-2013 - 15:50

3 års holdet dressurhopper til sadelkåringen på Vallensbæk Ridecenter talte i år 12 stk

Inden de kom på banen om eftermiddagen blev holdet af af 4 årige og ældre hopper bedømt. Der var i dette hold 14 hopper.

Årets hoppe blev ikke uventet  den 3 årige STIGMA efter Tailormade Temptation M: Sigma MF: Sandro Hit. Hun er avlet i Sverige af Lena Nystrøm i Genarp. Idag er Stigma ejet af Ulrik Kristensen og norske Hanne Hertzberg ifællesskab

Stigma har allerede en fortid i DV idet hun i 2010 blev årets bedste dressur hoppeføl og ved den efterfølgende auktion blev hun solgt til Hanne Hertzberg. Hendes et år ældre bror Tomahawk blev kåret i det tyske oldenburger Verband og der blev han auktionens dyreste hingst og solgt for 800.000 €.

Stigma er tydeligvis en levende dame og hun har en meget dynamisk og fjerlet bevægelse, som Sofie Christensen fik vist på aller bedste måde for dommerne,. deres ridt blev belønnet med adskillige 9 taller.

Det bliver spændende at se om nogen kan hamle op med hende til eliteskuet men hun får kamp til stregen af to Fassbinder-døtre: Fiontina og Fiontini fra region 1´s avlere Hanne Lund og Henrik Hansen.

Der blev yderligere udtaget disse to 3 års hopper til Eliteskuet:

Durchweg Havdal e. Blue Hors Don Romantik M: Rumba Havdal MF: Blue Hors Romanov. Hoppen er avlet og ejet af dommer Ole From Christensen i Grenå, og Durchweg blev redet af Ole Froms søn, berider Jan Christensen, Noagaard.

Atterupgaards Mifume e. Sir Donnerhall I M: Atterupgaards Miranda MF: Lord Sinclair. Hopppen er avlet og ejet af stutteri Atterupgaard. Hun er trukket på hoppestammen fra Erna og Aksel Jørgensen, som du kan læse om her

I holdet af 4 årige og ældre dressurheste var blev der udtaget én hoppe til eliteskuet:

Manifique Sølyst e. Blue Hors Rush Hour M: Macoco Sølyst MF: De Noir. Hoppen er avlet Poul Erik Pedersen stutteri Sølyst i Hjerm. Idag er hun ejet af Lise Skovsby i Jægerspris.

Denne hoppe er en ud af talrige avlsmæssige og ridemæssige succeser fra Stutteri Sølyst, der i gennem årene har produceret mange S-dressurheste i international sport.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem