< Tilbage

Stationsafprøvning på Frederiksværk Ridecenter hos berider Karin Nissen 02-09-2013 - 20:29

Den 2. september var der stationsafprøvning for 14 hopper. Heraf var der tre 4 års og ældre hopper, to 3 årige springhopper og ni 3 årige dressurhopper: Der blev kåret i alt 9 RDH hopper, hvilket man må sige var en flot score ud af 14 hopper og alle hopper var da også meget velforberedte.

Det var dog tydeligt at nogle hopper kunne have profiteret af længere tids ridning, men dommerne: Poul Graugaard og Ole From Christensen var gode til at tage hensyn til det.

Bedste 3 årige dressurhoppe og udtaget til eliteskuet blev:

Greenhopes Lemonie efter Fürst Nymphenburg /Lauries Crusador XX er avlet og ejet af Janne Sury i Allerød. Lemonie aflagde en prøve på 823,5 points, og dommerne udtalte, at hun var idealet af en avlshoppe, og at der ikke var nogle ting af komme efter hverken i eksteriør eller i gangformåen.

Nr. 2 blev Penny Lane efter Fürstenball/Sandro Hit ejet af Bente Demuth og Arne Nielsen i Jægerspris. Hoppen er avlet af Lone Bøegh Henriksen i Hillerød.

Nr. 3 blev Ladiva Ravnes-Have efter Tailormade Lancelot/Landau fra Familien Christensen i Borup.

Nr. 4 blev First Ballerina Macohl efter Fürstenball/Schwadroneur ejet af Hanne Nielsen i Roskilde og avlet af Thomas Bach Jensen i Arden.

Bedste 3 årige springhoppe og kåret i RDH blev:

Amicha Ravnes-Have efter Chelly´s Z/A-Dur , der er avlet og ejet af familien Christensen i Borup.

Bedste 4 årige dressurhoppe og kåret i RDH blev:

Langemosegaards Cool Magic efter Daddy Cool/Loudini, avlet og ejet af Steffen Jensen i Grevinge.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem