< Tilbage

Miss Holsteins Merci blev bedste dansk placerede hest i Absolute Horses Grand Prix´en ved JBK stævnet i Odense.19-10-2013 - 15:17

Det var det første Grand Prix for den talentfulde og kun 8 årige Miss Holsteins Merci, og alligevel lykkedes det Mie Daugaaard Reimer at placere hoppen som bedste danskavlede hoppe i finalen i den pretentiøse * Grand Prix klasse, der gik lørdag middag ved årets JBK Horseshow i Odense.

Om torsdagen blev det til en 6. plads for ekvipagen i CSI1* Stutteri Ask, Big Tour, 135-140 cm

Feltet var spækket med internationale deltagere på heste fra forskellige europæiske avlsforbund, så det er med rette et stolt avler par, der høstede megen ros for deres dejige hoppe.

Miss Holsteins Merci er efter For Feeling og Familien Holsteins elitehoppe Mont Clarissa e. Charmeur. Mont Clarissa har fået tildelt en guldmedalje for afkom, hvorefter hun i 2012 blev hun udråbt til årets avlshoppe i DV Region 1.

Hermed kan famlinien Holstein føje endnu en succes til succeslisten over Mont Clarissas mange vindende springafkom.

Mont Clarissa er som bekendt også mor til den internationale World Cup og guldmedaljehoppe Merzedes Z e. Robin Z II og sølvmedaljehoppen Holsteins Malou de Rouet e. Balou de Rouet, som deltog i finalen for 5 årige springheste i Falsterbo 2013.

I weekenden den 27. oktober kan man ses endnu en søster til Miss Holsteins Merci, idet hendes lillesøster Holsteins Matina e. Party Dance kommer til start på Vallensbæk Ridecenter ved Egnethedstesten på Sjælland.

Du kan læse mere om Familien Holsteins hoppestamme  her

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem