< Tilbage

Forbesigtigelse af unghingste til DV´s hingstekåring 2014 fandt sted 5. januar på Vallensbæk Ridecenter.05-01-2014 - 18:07

Der blev frremstillet i alt 21 unghingste og avlsledelsen udvalgte 3 springhingste og 5 dressur unghingste, som de gerne ville se igen i Herning 2014.

På de 8 første fotos ser du de udtagne hingste, og i fototeksten kan du læse en beskrivelse af dem individuelt.

Spændende bliver det, om der blandt de talentfulde hingste-aspirenter skulle være en af "fremtidens store beskelere".

På de 3 sidste fotos ses nogle af de ikke udtagne hingste, der imponerede gangmæssigt.

Selvom feltet var lille, var er mange interesserede ryttere blandt tilskuerne. De mærkede sig de mange fremtidige konkurrencepotentialer blandt de ikke udtagne hingste, vi sandsynligvis kommer til at følge i sporten.

Blandt de ikke udtagne springhingste viste 303 Nobolensky, ejet af Christian Wilmerskov og avlet af Linus Camitz, en stor springkapasitet og blandt de ikke udtagne dressurhingste var den røde Fassbindersøn 327 Flotten Heimer fra Henrik Hansen meget dynamisk gående ligesom Gunnarlundas charmerende skimmel 332 G Lord Liberty (Lord Loxley/Florencio I). Hvad disse to hingste måske ikke havde i exteriør, havde de til gengæld i gangformåen og overskud.

Pia Neltofts 333 Little Big Man var ikke stor eller imponerende i sin fremtoning, men gangen efter faderen Skovens Rafael fornægtede sig ikke, og publikum var behørigt imponedede af den lille hest med den moderne og udtryksfulde gang.

Regionen vil gerne ønske udstillerne tillykke med udtagelsen til hingstekåringen 2014, og vi vii glæde os til at gense hingstene og følge dem i Herning til marts.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem