< Tilbage

Diplomerne ved årets Genralforsamlng i Region 101-02-2014 - 15:41

Årets diplomer:

I år blev der uddelt ikke mindre end 38 diplomer, hvilket er væsentligt flere end normalt. Det betyder, at år 2013 har været et meget succesfyldt år for avlerne i Dansk Varmblods Region 1, og det var en fornøjelse for bestyrelsen at kunne invitere avlerne til generalforsamlingen for at uddele de smukt indrammede diplomer med fotos sponseret af Horsenews til avlerne.

Ved eliteskuet 2013 kom årets bedste dressurhingsteføl: Springborgs Gateway fra Stutteri Springborg i Skævinge. De var også avlere af Guldmedaljehoppen Springborgs Acaia, som i dag ejes af Susanne  Frederiksen i Hillerød.

Et meget ativt avlerpar i regionen: Hanne Lund og Henrik Hansen fra Solrød Strand kunne gå hjem med ikke mindre en 6 diplomer, alle for heste, som de selv har avlet og heraf var de 4 endda efter deres egen hingst Fassbinder. Der er her tale om en helt fantastisk og unik avlspræstation, som ikke mange avlere opnår.

Hanne Lund og Henrik Hansen udstillede bl.a: Vinderen af unghestechampionatet springing 2013 og sølvmedaljehoppen: Cambodia, guldmedaljehoppen Fiontina e. Fassbinder og Fiontinas helsøster: Fiontini, der opnåede en sølvmedalje.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem