< Tilbage

Region 1´s vandrepræmie til EBRDH GINGER fra Casa Bagge. v. Mikala Bagge i Lynge01-02-2014 - 15:44

Traditionen tro blev Helen Schou´s smukke statuette uddelt til ejeren af den bedste eliteavlshoppe i region 1 i forbindelse med generalforsamlingen.

I år tilfaldt den Mikala Bagges skimlede hoppe GINGER EBRDH 5255, som er tredie generation ud af hendes hoppestamme, som blev grundlagt i 1984 med importen af den statspræmierede hoppe GHANA RDH 2071.

Det er nu anden gang, at denne vandrepræmie bliver uddelt til en hoppe af denne stamme, idet GINGERs mor: elitehoppen GUINEA for 10 år siden blev belønnet med samme vandrepræmie.

GINGER har deltaget i både sin mormors og sin mors afkomssamling. Her blev det til en Guldmedalje til GHANA og en Sølvmedalje til GUINEA.

 

Ginger er pt. mor til 11 afkom:

Gagarin DVH 868 e. French Kiss f. 2002 blev kåret i 2005 som præmiehingst og reservefløjhingst. Samme år vandt han sin 30 dages test om foråret og i efteråret bestod han 70 dages prøven med 848 points. Han modtog året efter Åge Ravns Vandrepokal for bedste danskavlede hingst og fik tildelt en bronzemedalje. Gagarin tilhører i dag Thomas og Lene Lindegaard i Fredensborg, der forinden havde købt to afkom efter Ginger: Gandhi e. French Kiss og Gaudi e. Florencio.

Geisha SRDH e. Abanos f. 03 blev udtaget til eliteskue både som 2 års og 3 års og fik som 3 årig tildelt sølvmedalje. Året efter deltog hun i DSA´s 4 års dressurchampionat og blev kvalificeret til finalen med 8.28 point. Hun gennemførte finalen med et fint resultat, selvom hun var drægtig. Geisha blev som føl solgt på DV´s eitefølauktion til Jens Kronborg og Lars Peter Heilsberg i Rønde.

Ginger har 3 døtre: Giorgia e. Carano, Giulia e. Donnerball og Gioia e. Stedinger som alle kåret i RDH. Bedst kendt er Gioia, der er mor til den kårede hingst Fredensdals Fountain e. Fürstenball. Gioia og Giuiia blev solgt som føl til Linda Falensteen i Viby Sjælland.

Gingers søn Garibaldi e. Hofrat blev som unghest solgt til en amerikansk investor: Francine Walker, der har sat ham i ridning hos den østriske Grand Prix rytter Sabine Dürrheim.

Derudover har Ginger to unge hingsteafkom: Giovanni e. Fassbinder, der er solgt til Henrik Hansen og den et årige Gladstone e. Placido Domingo, der venter hjemme på stutteriet på en køber, der ønsker en kvalitetsfuld dressurhest.

Ginger har desuden et afkom, der idag går på Prix Sankt Georg níveau i USA. Det er den 9 årige vallak Greystoke efter Rosentanz, der blev solgt som føl til Eurodressage i Belgien.

Ginger er farmor til  reservefløjhingst og dobbelt materialprøvevinder i DSP, 2012: Fredbo´s Garmin e. Gagarin. Garmin blev desuden udnævnt til Årets springpony i DSP, 2013.

Ginger er også farmor til Skovlunds Gamin G e. Gagarin, der deltog i DRF´s dressurchampionatsfinaler som 4, 5 og 6 års. Idag er han på vej til lilletur redet af Mikaela Lindh fra Stald Sølyst i Kokkedal.

Ginger er ifol med Sezuan med forventet termin slut maj 2014.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem