< Tilbage

Hot Shot W fra Lisbeth Holm i Hillerød vandt unghestechampionatet i dressur.13-03-2014 - 21:42

Det var en fantastisk søndag, hvor Region 1 kunne føje endnu en vinder til regionens flotte resultaterneliste ved årets hingstekåring.

Vi sender Lisbeth Holm mange lykønskninger med Hot Shot W som nu er solgt til Helgstrand Dressage, som havde overladt hans præsentation for dommerne til den portugisiske rytter Severo Jurado Lopez.

At hesten er talentfuld blev endeligt sementeret af fremmedrytteren Carl hester, som kun havde stor ros til overs for Hot Shot W´s gangarter og hans fantastiske temperament.

Hot Shot W (B H Hotline/Kawango) er ud af Carsten Bundgaards meget kendte hoppestamme efter Pinhead (Drumhead xx/Pilar), som har lavet et utal af dressurheste på højt niveau.

Lisbeth har avlet flere søskende til Hot Shot med stor succes. Bl.a. en hest, der er blevet årets dressurchampion i Frankrig, en A-hest, solgt to Schweiz, en sølvmedaljehoppe, der også var championats deltager.

Desværre er Lisbeth Holm holdt op med at avle for et par år, siden men vi kan håbe, at vi de næste år ser de sidste søskende til Hot Shots i unghestechampionate.

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem