< Tilbage

Dansk guldmedaljehoppe direkte til finalen01-08-2019 - 16:39

Ved FEI/WBFSH's verdensmesterskaber for unge dressurheste i Ermelo, Holland, har den første kvalifikation for 5-års fundet sted i dag, og her kvalificerede DV-hoppen Queenspark Wendy sig direkte til weekendens finale

Dansk Varblodsheste har vundet mange medaljer ved FEI/WBFSH's verdensmesterskaber for unge dressurheste, og netop her i weekenden har vi chancen igen. Lige nu gælder det om at kvalifierede så mange ekviager direkte til finalen som muligt. I dag er første kvalifikation for 5-års heste afviklet, og her gik en af fire danske heste direkte videre til lørdagens finale.

 

Det er guldmedaljehoppen Queenparks Wendy e. Sezuan/ Blue Hors Soprano (opdr. Kurt Gosmer), der tilhører Chateau de Fontaine og Helgstrand Dressage, dr sammen med Andreas Helgstrand har opnået en sjetteplads og dermed har kvalificeret sig til 5-års finalen på lørdag.

 

Hoppen blev af dommerne belønnet med bl.a. 9,5 for skridt, 9,4 for galop og 9,2 for fremtidsperspektiv. Det var en fornøjelse at se den danske hoppe afspændt og i stand til at vise sine sande kvaliteter.

 

Kun 12 heste går direkte videre fra første kvalifiktion til finalen, og således var det meget tæt på for DV-hesten Elverhøjs Raccolto e. Sezuan/ Sandro Hit (opdr. Berith Nielsen) og Meike Lang, men de måtte tage til takke med en 13. plads efter en særdeles flot og stabil præsation til 8,42 og med delkarakterer som 9,0 for trav og 8,8 for galop.

 

De vil i morgen gøre et nyt forsøg på at få Dansk Varmblod stærkest muligt reprærsenteret i finalen, og de vil i anden kvalifikation få selskab af guldmedaljehoppen Skovens Tzarina e. Blue Hors Zack/ Blue Hors Don Schufro (opdr. Kirsten Bjerregaard Hansen og Jens Lund Pedersen) og Søgårds Bon Royal med Camilla Ahlers Pedersen.

 

Resultat af klassen.

 

< Tilbage

Præsenteres af

Bliv sponsor

Firma info

Følg os på Facebook Følg os på Facebook
Bliv medlem